enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2586
EURO
35,0500
ALTIN
2.468,29
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
32°C
Denizli
32°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Açık
33°C
Pazartesi Açık
34°C
Salı Açık
34°C

Acıpayam’da Barış Şarkıları Müzikali’nde salon doldu taştı!

Acıpayam Alcı Ortaokulu ve Grup Sus5 işbirliği ile Acıpayam Talip Özkan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Barış Şarkıları Müzikali yoğun ilgi gördü. Kongre Merkezi adeta doldu taştı.

Acıpayam’da Barış Şarkıları Müzikali’nde salon doldu taştı!
13.02.2020
A+
A-

Acıpayam Alcı Ortaokulu’nun ‘Barış Manço Haftası’ kapsamında gerçekleştirdiği ‘Barış Şarkıları Müzikali’ Acıpayam Belediyesi Talip Özkan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte salon tıklım tıklım doldu. Alcı Ortaokulu’nun Barış Manço haftası için öğrencilerle birlikte hazırladığı videoların gösterimi ile başlayan etkinlikte, Grup Sus5’in sahneye çıkması ile birlikte coşku doruğa ulaştı. Barış Manço’nun en seçkin şarkılarını seslendiren Grup Sus5, etkinliğe katılan Acıpayamlılara güzel bir gece yaşattı.

Hep bir ağızdan şarkıların söylendiği gecede Barış Manço, şarkıları ile yad edilirken, Öğretmenler ve öğrencilerin çalışmaları etkinliğe katılan vatandaşlar tarafından tam not aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.