enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4239
EURO
34,8266
ALTIN
2.402,18
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
26°C

Başkan Şevkan, Acıpayam’daki Depremler ve Yapılması Gerekenler Hakkında Konuştu

Acıpayam belediye başkanı Hulusi Şevkan, 31 Mart Yerel Seçimleri ile birlikte belediye meclisine seçilen üyelere çay ikramında buluştu.

Başkan Şevkan, Acıpayam’daki Depremler ve Yapılması Gerekenler Hakkında Konuştu
09.04.2019
A+
A-

Yeniden Acıpayam Belediye Başkanı seçilen Hulusi Şevkan, yeni dönem görevinin ilk gününde Atatürk anıtına çelenk takdiminin ardından AK Parti ve CHP’den seçilmiş olan yeni belediye meclis üyeleri ile dönemin ilk belediye meclis toplantısı öncesi bir araya geldi.

MECLİSTEN JEOLOJİ ÇALIŞMALARI İLE İLGİLİ KARAR

Şevkan yeni dönemde yapacakları çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Acıpayam’da meydana gelen depremin ardından Acıpayam jeoloji ile ilgili çalışmalara daha çok önem verileceğini söyleyen Şevkan, meclisten bununla ilgili bir kararın çıkarılması gerektiğini ifade etti. Acıpayam mahallelerinde çalışmaların devam ettiğini belediye meclis üyelerine aktaran başkan Şevkan, yıkım çalışmalarının devam ettiğini şu ana kadar 40’a yakın binanın yıkım çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

Çay ikramının ardından belediye meclis üyeleri ile birlikte Acıpayam’ın yeni dönem ilk belediye meclis toplantısı gerçekleştirilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.