enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4573
EURO
34,7779
ALTIN
2.427,95
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Hafif Yağmurlu
21°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C

Denizli İlçeleri Bu Gece Donacak!

Uzun süredir beklenen kar yağışı ile birlikte yurt genelinde olduğu gibi Denizli’de de hava sıcaklığı eksilere kadar düştü. Denizli ve ilçeleri bu gün ektsrem soğuğu yaşayacak.

Denizli İlçeleri Bu Gece Donacak!
09.01.2019
A+
A-

Geçen haftasonu kar yağışının etkili olması ile birlikte Denizli ve ilçelerinde hava sıcaklığı azami derecelere kadar düştü. Bri çok ilçede kar ve buzlanma nedeniyle okullar tatil edilirken, ulaşımda da ciddi aksaklıklar yaşandı. Kar yağışının dünden itibaren Denizli kent merkezini terk etmesinin ardından geriye soğuk hava ve buzlanma kaldı.

BU GECE TERMOMETRELER EKSİLERDE KALACAK!

Kar yağışının ardından düşen hava sıcaklıkları bu gece Denizli ve ilçelerinde ciddi derecede soğukların yaşanmasına neden olacak. Merkez ilçeler olan Pamukkale ve Merkezefendi’nin çok hissetmeyeceği bu dondurucu soğuklardan en çok nasibini alan ilçeler Acıpayam, Çameli, Serinhisar ve Tavas olacak. Bu gece -14 dereceyi görecek olan Acıpayam’ı, -11 derece ile Çameli ve Tavas izleyecek.

İşte bu gece ilçelerde beklenen sıcaklıklar:

Acıpayam: -14
Babadağ: -9
Baklan: -8
Bekilli: -9
Beyağaç: -9
Bozkurt: -8
Buldan: -6
Çal: -8
Çameli: -11
Çardak: -8
Çivril:-9
Güney: -8
Honaz: -6
Kale: -9
Merkezefendi: -5
Pamukkale: -3
Sarayköy: -4
Serinhisar: -10
Tavas: -11

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.