enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
32°C
Denizli
32°C
Açık
Pazartesi Açık
33°C
Salı Az Bulutlu
34°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C
Perşembe Açık
27°C

Girenizliler Yeni Yönetimini Seçti

Girenizliler Yeni Yönetimini Seçti
22.02.2018
A+
A-

Acıpayam Girenizliler Eğitim Kültür ve yardımlaşma derneği olağan genel kurulunu 21 Şubat Çarşamba günü Denizli’de yaptı. Yeni yönetim kurulu başkanı Güner Ersoy oldu.

2003 Yılında Acıpayam Gireniz yöresinin sorunlarının çözümü için kurulan dernek yönetim kurulunu yeniledi. Yeni başkan Güner Ersoy;”Denizli’ye en uzak ve geri kalmış bir bölge olan Gireniz yöresinin sorunlarını çözmek için yeni arkadaşlarımızla ve şevkimizle çalışmaya başlayacağız”dedi.

Yeni Yönetim Kurulu

Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu, Güner Ersoy, Turan Güngör, Zafer Gencer, Mehmet Öztan, Ferdi Yıldırım, Hasan Baş, Mustafa Dağ, Murat Yüsen, Mehmet Kaya ve Mutlu Şahan’dan oluşurken yeni denetim kurulundaki isimler; Hasan Özcan, Bayram Dinç, Mustafa Ünay, Musa Amaç, Rıfat Abay ve İsmail Yıldırım oldular.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.