enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4752
EURO
34,8856
ALTIN
2.433,53
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

Acıpayam’da yapımı süren Gençlik ve Kültür Merkezi için geri sayım başladı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam ilçesine kazandıracakları Acıpayam Gençlik ve Kültür Merkezi ve Acıpayam Kapalı Spor Salonu inşaatında incelemede bulundu. Projelerin sona yaklaştığını kaydeden Başkan Osman Zolan, “Acıpayam hak ettiği hizmetlere kavuşuyor” dedi.

Acıpayam’da yapımı süren Gençlik ve Kültür Merkezi için geri sayım başladı!
02.05.2023
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Acıpayam ilçesine kazandırılacak Acıpayam Gençlik ve Kültür Merkezi ve Acıpayam Kapalı Spor Salonu inşası tüm hızıyla sürüyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ilçenin sosyal ve kültürel hayatına yeni bir nefes getirecek tesislerde incelemede bulundu. Başkan Osman Zolan’a Acıpayam Kaymakamı Mustafa Gürbüz ve beraberindekiler eşlik etti.

Acıpayam’ın hak ettiği bir hizmetti

Başkan Osman Zolan ise, Acıpayam ilçesinin her geçen gün daha da büyüyerek şehirleştiğini ve parmakla gösterilen bir kent haline geldiğini söyledi. Bunların yanında ilçede daha yapılması gerekenlerin de olduğuna değinen Başkan Zolan, “Birincisi depremde hasar gören kapalı spor salonunun yeniden inşasıydı. Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Büyükşehir Belediyemiz ve hep beraber kapalı spor salonunun inşaatını başlattık. Şu anda sona gelinmiş durumda. Yerinde inceledim, gerçekten çok güzel, Acıpayam’ımıza yakışmış. Gençlerimiz burada inşallah geleceğe daha iyi hazırlanacak” dedi. Bir diğer eserin Acıpayam’ın en büyük ihtiyaçlarından biri olan Gençlik ve Kültür Merkezi olduğunu, ilçenin bu yapının büyük bir eksikliğini hissettiğini anlatan Başkan Zolan, her iki tesisin kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete alınacağını kaydederek, Acıpayam’ın hak ettiği hizmetlere kavuşacağını söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.