enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
27°C
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

AFADER Denizli faaliyetlere hazır.. Genel Başkan Mehmet Bilir Denizli’ye geldi

AFAD Gönüllüleri Dağcılık Eğitim Turizm Spor Yardımlaşma Derneği (AFADER) Denizli İl Başkanlığı oluşumunu tamamladı ve faaliyetlerine başlamaya hazır. Dernek üyeleri, Genel Başkan Mehmet Bilir ve İl başkanı Mustafa Karababa’nın katılımı ile toplantı gerçekleştirdi. Derneğin vizyonu ve misyonu anlatıldı.

AFADER Denizli faaliyetlere hazır.. Genel Başkan Mehmet Bilir Denizli’ye geldi
03.11.2022
A+
A-

AFADER Denizli İl Başkanlığı, derneğin kuruluş amacı, illerdeki faaliyetleri, misyonunu anlatmak için basın toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Genel Başkan Mehmet Bilir, Genel Sayman Mustafa Badur, İl başkanı Mustafa Karababa, il yönetimi ve üyeler katıldı.

AFADER’İN MİSYONU VE VİZYONU

Toplantıda söz alan İl Başkan Yardımcısı Özdal Özer; “Tamamen gönüllülük esasına dayalı kurulmuş AFAD Gönüllüleri Dağcılık Eğitim Turizm Spor Yardımlaşma Derneği (AFADER) Denizli İl Başkanlığı’nın resmi başvuruları yapılmış, genel kurulu yapılmış organları kurulmuş şekilde Denizli’de faaliyete başlamak üzere hazır olduğunu müjdelemek isteriz. Derneğimiz AFAD Başkanlığı ile koordineli çalışmaktadır. AFAD gönüllüleri ile eğitimler yapmak ve yaptırmak, oluşabilecek afetlere hazır olmayı sağlamak, gençlerin geleceğe hazırlanması için yüzde yüz sermayesi derneğimize ait turizm, güvenlik, temizlik, eğitim, kreş, şirket kurmak ve işletmek, gençlere istihdam sağlamak alanında iyi eğitimler almaları için altyapıları oluşturmayı görev bilmiştir. Üniversite öğrencilerine burs vermek, Türkiye’de federasyonu bulunan spor dallarının altyapısını oluşturmak, profesyonel eğitmenler ile eğitimler yaptırılarak, sertifikalar vermek, turizm altyapısı oluşturmak, dernek ve toplum yararına halkın bilinçlenmesi adına geziler düzenlemek, konferanslar yapmak, konserler düzenlemek, üyelerin yararlanmaları için lokal açmak, sosyal ve kültürel tesisler yapmak, gerekli izinler alınarak yardım toplamak gibi görevleri kamu yararına gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.”dedi.

BİLİR:”BİZLER AFAD BÜNYESİNDE GÖNÜLLÜ NEFERLERİZ”

AFADER Genel Başkanı Mehmet Bilir toplantıda yaptığı konuşmada; “AFADER Türkiye’de meydana gelen yangınlar, sel felaketleri ve bilinçsiz işlemler sonucu ortaya çıkan olaylara karşı doğan bir kuruluş. Bizler AFAD bünyesinde gönüllü neferleriz. Yılbaşına kadar Türkiye’deki şube sayımızı 30’u geçecek. AFADER aynı zamanda uluslararası STK olma yolunda çalışmalarına devam ediyor. Yurtdışında AFADER’in çalışmaları başlamış durumda yakın zamanda başarmayı umuyoruz. AFADER olarak İçişleri Bakanlığı’na resmi müracaatımızı yaptık. İl yönetimlerimiz bulundukları illerdeki kurumlarla sözleşmeler yaparak çalışmalarını yapacaklar. Sayın başkan ve yönetime teşekkür ediyorum. Denizli ilk oluşumu tamamlayan il oldu.” ifadelerini kullandı.

KARABABA: “BİR AN İÇİN HER AN SLOGANI İLE YOLA ÇIKTIK”

Denizli İl BaşkanI Mustafa Karababa ise; “Aralık ayında çalışmalara başlamıştık. Haziran ayında genel kurulumuzu yaptık. Bizler ‘Bir an için her an’ sloganı ile yola çıktık. Her felakette, her sosyal olayda bizler yardım için orada olacağız. 20 ilde örgütlendik. Hedefimiz 30 ilde örgütlenmek, yıllar içinde ise tüm Türkiye’de temsilcilik açmak istiyoruz. AFADER şeffalığı, öncülüğü, takım ruhunu ilke edinmiştir. Ben değil, biz demeyi öncelik haline getirmiştir. İnsanlar arasında ayrım yapmaz, siyasi görüş seçmez. AFADER’de demokrasi vardır. Doğaya ve insana saygılı bir okuldur.” diye konuştu.

Yorumlar
  1. Afader dedi ki:

    Denizli medyasına gösterdiğiniz alakadan dolayı çok teşekkür ederiz.