enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2451
EURO
34,6649
ALTIN
2.398,25
BIST
10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
24°C
Denizli
24°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Hafif Yağmurlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Açık
23°C

Ahmet Deda, CHP Denizli’de sürpriz vekil ve il başkanı adaylarını açıkladı

Ahmet Deda ile Analiz programının yeni bölümü yayınlandı. Gazeteci Ahmet Deda, Cumhuriyet Halk Parti Denizli’nin kulislerinden sürpriz bilgiler paylaştı. Deda, iş dünyasından CHP milletvekilliği için ismi geçen adayları açıkladı. Ahmet Deda programda CHP ve İYİ Parti’nin yeni il başkanı adaylarının isimlerine de yer verdi.

Ahmet Deda, CHP Denizli’de sürpriz vekil ve il başkanı adaylarını açıkladı
A+
A-

3 HARFLİ MARKETLERLE SAVAŞI DEĞERLENDİRDİ

Ahmet Deda ile Analiz programının yeni bölümü yayınladı. Gazeteci Ahmet Deda programa hükümetin 3 harfli marketlerle savaşını değerlendirerek başladı. Hayat pahalılığının çözümünün bu olmadığını söyleyen Deda, muhalefet partilerinin pahalılığa karşı bir politika üretmemesine eleştiri getirdi.

CHP İL BAŞKANI KİM OLACAK?

CHP kulislerinden bilgiler aktaran Ahmet Deda, mevcut CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun milletvekili aday adaylığı için istifa etmesi halinde yeni il başkanlığı için isimleri geçen adayları açıkladı.

CHP’NİN İŞ DÜNYASINDAN ADAYLARI

Gazeteci Ahmet Deda programda sürpriz bir kulis bilgisi paylaştı. Deda, Denizli iş dünyasının önde gelen 4 isminin milletvekili adaylığı için Ankara’da kulis yapıldığını duyurdu.

İYİ PARTİ’NİN YENİ İL BAŞKANI BELLİ GİBİ

Ahmet Deda programın sonunda İYİ Parti’de Ocak ayında gerçekleşecek il başkanlığı seçiminde en şanslı ismi açıkladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.