enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2563
EURO
35,0300
ALTIN
2.467,00
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
32°C
Denizli
32°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Açık
33°C
Pazartesi Açık
34°C
Salı Açık
34°C

Ahmet Deda gündeme getirdi: 11-22 cent farkı sanayici yıpratıyor

Gazeteci Ahmet Deda, Analiz programında Denizli’de Organize Sanayi Bölgesi dışında kalan firmalara yüksek fiyata satılan elektriği gündemine aldı. Ahmet Deda, Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde firmalara 11 cent ile satılan elektriğin bölge dışındaki firmalara da aynı fiyatla satılmasını istedi. Deda, bu konu için Denizli Platformu Dönem Sözcüsü DTO Başkanı Uğur Erdoğan, oda başkanları ve milletvekillerine çağrıda bulundu.

Ahmet Deda gündeme getirdi: 11-22 cent farkı sanayici yıpratıyor
19.10.2022
A+
A-

Gazeteci Ahmet Deda, Avrupa’da enerji krizinin yaşandığı bu dönemde Denizli için önem arz eden bir konuyu gündeme getirdi. Ahmet Deda, Denizli’de AYDEM’in Organize Sanayi Bölgesi’ndeki firmalara anlaşma gereği 11 cent ile elektrik sattığını söyledi. Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde firmalara sağlanan bu avantajın bölge dışındaki firmalara neden sağlanmadığını sordu. Deda, Denizli Organize Sanayi Bölgesi dışındaki firmalara elektrik 22 cent ile satılıyor. ‘Bu kadar fark adeletsizlik değil mi?’ dedi.

Deda, firmalar arası eşitliğin sağlanması gerektiğini dile getirerek Denizli Platformu Dönem Sözcüsü DTO Başkanı Uğur Erdoğan, oda başkanları ve milletvekillerine çağrıda bulundu. Bu konunun meclis gündemine taşınmasını istedi.

VİDEODAN KONU DETAYLI İZLEYEBİLİRSİNİZ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.