enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5101
EURO
34,8700
ALTIN
2.450,28
BIST
9.889,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

AK Partili Milletvekillerinden Başkan Mehmet Uz’a ziyaret!

AK Partili Milletvekillerinden Başkan Mehmet Uz’a ziyaret!
A+
A-

Haluk Ulusoy Tesislerindeki ziyarette Kulüp Başkanı Mehmet Uz, başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan misafirlere, başkan Uz tarafından çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Altaş Denizlispor’un Denizli’nin ortak paydası olduğunu, Mehmet Uz başkanlığındaki yönetimin zor şartlara rağmen büyük fedakarlıklarla görev aldığını belirten Cahit Özkan, “Biz de Altaş Denizlispor’un hak ettiği yerlere gelmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bundan sonra da bunu sürdüreceğiz” dedi.

Altaş Denizlispor’un her zaman yanında olduklarını ifade eden Özkan, yönetim kurulumuza ve takımımıza başarılar diledi. AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan da, takımımıza başarılar diledi. Kulüp Başkanı Mehmet Uz, ziyaretleri ve desteklerinden dolayı Cahit Özkan ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Ziyaretin sonunda başkan Mehmet Uz. Cahit Özkan’a üzerinde ismi yazılı forma hediye etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.