enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4373
EURO
34,7937
ALTIN
2.435,22
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
28°C
Denizli
28°C
Hafif Yağmurlu
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
21°C

AK Parti’nin kalesinde, CHP milletvekili aday adayı Mehmet Ali Orpak yoğun ilgi

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Denizli’den milletvekili aday adayı Mehmet Ali Orpak, Çameli ilçesini ziyaret etti. İktidarın güçlü konumda olduğu Çameli’de halkın ziyaretteki ilgisi dikkat çekti.

AK Parti’nin kalesinde, CHP milletvekili aday adayı Mehmet Ali Orpak yoğun ilgi
A+
A-

Milletvekili adaylarının belirlenmesine kısa süre kala aday adaylarının çalışmaları devam ediyor. CHP Denizli’den milletvekili aday adayı olan önceki dönem il başkanı ve iş insanı Mehmet Ali Orpak Çameli ilçesini ziyaret etti. Orpak’a ziyaretinde bir diğer aday adayı İlhan Özcan da eşlik etti.

Mehmet Ali Orpak’ın Çameli ziyaretinde yoğun ilgi dikkatleri çekti. 2018 seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın yüzde 69.5 oy aldığı Çameli’de millet ittifakı aday adayının ilgi ile karşılanması bir gösterge olarak yorumlandı.

Mehmet Ali Orpak, Çameli ziyareti hakkında; “Çameli’ye ziyaretimizi gerçekleştirdik. Sıcak karşılamaları için teşekkür ederim. Her şey çok güzel olacak.”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.