enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2161
EURO
35,1535
ALTIN
2.473,33
BIST
10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
33°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
32°C

Altaş Denizlispor 6 puanlık maçı kaybetti, ligde kalma umudunu azalttı

Düşme hattından kurtulmak için mücadele eden iki ekip Altınordu ve Altaş Denizlispor’un karşı karşıya geldiği maçta kazanan 5-2’lik sonuçla Altınordu oldu. Ateş hattından kurtulma mücadelesinde 6 puanlık maç olarak nitelendirilen mücadelede Altaş Denizlispor’un puan kaybı iki ekip arasındaki puan farkını 6’ya çıkardı ve yeşil siyahlılarını ligde kalma umutlarını azalttı.

Altaş Denizlispor 6 puanlık maçı kaybetti, ligde kalma umudunu azalttı
A+
A-

Spor Toto 1. Lig 29. hafta mücadelesinde Altınordu ile Altaş Denizlispor Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda karşılaştı. Maçta Volkan Bayarslan düdük çaldı. Bayarslan’ın yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Kağan Çalışır yaptı. VAR’da Suat Arslanboğa, AVAR’da Onur Özütoprak görev aldı.

ÖMER, DENİZLİSPOR’U ÖNE GEÇİRDİ

Altaş Denizlispor ilk yarının ilk dakikalarında Kevin Mayi ile net bir fırsattan yararlanamamasının ardından 6’ncı dakikada golü buludu. Gökhan Süzen’in savunma arkasına gönderdiği topla buluşan Ömer Şişmanoğlu kaleciyi çalımlamasının ardından topu boş kaleye gönderdi. Yeşil siyahlılar bu golle 1-0 öne geçti.

ALTINORDU’NUN CEVABI GECİKMEDİ

Altınordu maçın 11’nci dakikasında rakibine karşılık verdi. Metehan Mimaroğlu’nun sol kanattan ortasında ceza sahasında boş pozisyonda dügün bir kafa vuruşu yapan Kürşad Sürmeli topu ağlarla buluşturdu. Bu golle skora 1-1’lik eşitlik geldi.

ALTINOR ALİ İLE SKORU ÇEVİRDİ

Altınordu 16’ncı dakikada bir gol daha buldu. Kubilay aktaş’ın savunma arkasına attığı topa hareketlenen Ali Özgün’ün ceza sahası içindeki vuruşu kaleciye çarparak ağlarla buluştu. Ali’nin golü ile Altınordu geriden gelip 2-1 öne geçti.

İLK YARIDA OYUNA GİREN 2 OYUNCU SKORU DEĞİŞTİRDİ

Pozisyon sayısının yüksek olduğu mücadelede Altaş Denizlispor 43’ncü dakikada topu ağlarla buluşturdu. Oyuna sakatlanan Muhammet Özkal’ın yerine giren Berkant Gündem’in şutunda savunmadan seken topu Kevin Mayi’nin yerine oyuna giren Okan Derici ağlarla buluşturdu. Bu golle skor 2-2’ye geldi. Golün ardından takımlar gole yaklaşsa da ağları bulamadı. Soyunma odasına 2-2’lik eşitlikle gittiler.

ALİ ÖZGÜN TAKIMINI BİR KEZ DAHA ÖNE GEÇİRDİ

Mücadelenin ikinci yarısının 65’nci dakikasında mücadelede Altınordu bir kez daha öne geçti. Ahmet İlhan Özek’in sol kanattan ortasında Ali Özgün tek vuruşla topu ağlara gönderdi. Yan hakemin ofsayt bayrağı kaldırdığı pozisyonda VAR kontrolü sonucu gol kararı çıktı. Bu golle Altınordu 3-2’lik üstünlüğü yakaladı.

ALİ ÖZGÜN HATTRICK YAPTI

Altınordu golden 5 dakika sonra bir gol daha kaydetti. Sol tarafdan kullanılan kornerde ceza sahasında ön direğe iyi hareketlenen Ali Özgün iyi bir kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi. Ali Özgün bu golle hattrick yaparken takımını 4-2 öne geçirdi.

Mücadelenin 90’ncı dakikasında Altınordu bir gol daha kaydetti. Sol kanattan hızlı gelen Altınordu’da ceza sahasına gönderilen topu Hüsamettin Yener rahat bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu gol maçın da skoru oldu. 5-2.

Ligden çekilen Adanaspor ve Yeni Malatyapor’un yanı sıra 2 takımın veda edeceği sezonda Altaş Denizlispor bu mağlubiyetle 17 puanda kaldı. Altınordu ise puanını 23’e yükseltti.

SON PUAN DURUMU

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.