enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3573
EURO
34,7827
ALTIN
2.401,47
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
21°C
Denizli
21°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C

Altaş Denizlispor’da Mesut Bakkal dönemi bitti!

Altaş Denizlispor, teknik direktör Mesut Bakkal ile yolların ayrıldığını açıkladı. Ayrılık ile ilgili kulüpten resmi açıklama yapılırken, teknik direktör Bakkal’da taraftara ve Denizlispor’a veda mesajı yayımladı.

Altaş Denizlispor’da Mesut Bakkal dönemi bitti!
A+
A-

Altaş Denizlispor, geçtiğimiz sezon takımın başına getirilen ve ligde kalma yolunda önemli puanların alındığı Mesut Bakkal dönemi resmen bitti.

Kulüpten yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Kulübümüz, Teknik Direktörümüz Mesut Bakkal ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırma kararı almıştır.

Mesut Bakkal ve ekibine katkılarından ötürü teşekkür ediyor, kariyerlerinde başarılar diliyoruz.

Denizlispor, bu sezon Mesut Bakkal yönetiminde Spor Toto 1.Lig’de 10 maça çıktı. 10 maçta galibiyet alamayan Horoz, 2 beraberlik ve 8 yenilgi almıştı.

MESUT BAKKAL’DAN TARAFTARA VEDA MESAJI

Ayrılık ile ilgili teknik direktör Mesut Bakkal da bir açıklama yayımladı. Bakkal şu ifadeleri kullandı:

Genç yaşta futbolcu olarak kapısından içeri girdiğim, hem futbolcu hem de teknik adam olarak şampiyonluk sevinçleri yaşadığım, her zaman yuvam olarak gördüğüm ve bana ihtiyaç duyulduğunda şartsız, koşulsuz hizmet etmeyi üzerimde bir görev olarak gördüğüm Denizlispor Kulübünden bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım.

Geçen sezon yönetim, teknik heyet, futbolcu, kulüp çalışanları ve taraftarlarımızla birlikte büyük bir başarıya imza attık. Bu sezon transfer yasağı başta olmak üzere, yaşanan sakatlıklar ve şanssızlıklar sebebiyle istediğimiz başarıyı elde edemedik. Bugüne kadar kulübümüzün menfaatleri neyi gerektiriyorsa hep o doğrultuda kararlar aldım. Geldiğimiz noktada başkanımızla görüşerek bir değişikliğe ihtiyaç olduğu konusunda hemfikir olduk. Karşılıklı anlaşarak ve helalleşerek yollarımızı ayırma kararı aldık.
Denizlispor benim yuvam. Burada olup olmamak bunu değiştirmez.
Bugüne kadar bana büyük destek veren başkanımıza, yönetim kuruluna, futbolculara, çalışanlara, basın mensuplarına ve vefakar Denizlispor taraftarlarına teşekkür ederim.
Bugünlerin geride kalacağına olan inancımı tekrar ediyor, Denizlispor’umuza başarılar diliyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.