enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

Ankara’da Denizli Gecesi! “Özay Gönlüm’ü Anma ve Denizli Kültür Sanat Gecesi” düzenlendi

Ankara’daki Denizlililerin buluşma noktası Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği’nin bu yıl onuncusunu düzenlediği “Özay Gönlüm’ü Anma ve Denizli Kültür Sanat Gecesi”nde Denizli bir araya geldi. Ankara’daki Denizlililerin yanı sıra Denizli’yi ve ege kültürünü sevenlerin de büyük ilgi gösterdiği gece muhteşem anlara sahne oldu.

Ankara’da Denizli Gecesi! “Özay Gönlüm’ü Anma ve Denizli Kültür Sanat Gecesi” düzenlendi
16.03.2022
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizlim Derneği ve TRT ortaklığında düzenlenen Özay Gönlüm’ü Anma ve Denizli Kültür Sanat Gecesi 15 Mart Salı günü EB Şura Salon’unda gerçekleşti. Geceye AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, AK Parti Denizli  Milletvekilleri Şahin Tin, Nilgün Ök, İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Ekonomi Eski Bakanı Nihat Zeybekci, Ankara Denizlim Derneği Başkanı Mustafa Keysan, Ankara’daki Denizli bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.

Muhteşem gecede türküleriyle, zeybeğiyle, yareniyle, sazıyla sözüyle Denizli’mizin kültürel güzelliklerini Denizli’yi sevenlerle buluştu. Gecenin düzenlenmesine katkı koyan Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan;“Denizlimiz parmakla gösterilen bir şehir. Özay Gönlüm Denizli’nin en önemli değerlerindendir. Bugün türküler söyleniyorsa Özay Gönlüm’üzün sayesindedir. Her söylediğimiz türküde Özay Gönlüm’ün izi vardır”dedi.

Gecenin ev sahiplerinden Mustafa Keysan ise;”Bizi bu anlamlı gecede yalnız bırakmayan tüm Denizlililere teşekkürlerimi sunuyorum. Denizli’nin en önemli değerlerinden Özay Gönlüm’ü anmaktan gurur duyuyorum. İyi ki varsınız.”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.