enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
23°C
Denizli
23°C
Açık
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C

Ankaralı Ayşe konsere geldi, Çal’ın ürünlerine hayran kaldı

Ankaralı Ayşe konsere geldi, Çal’ın ürünlerine hayran kaldı
A+
A-

Bu sene 24.sü gerçekleşen Çal Bağbozumu Festivali coşku ile devam ediyor. Pandemi sürecinin ardından 2 sene sonra gerçekleştirilen festival yoğun ilgi ile devam ediyor. Çal’ın güzide ürünlerinin tanıtım çalışmalarının yanı sıra konserler ve eğlencelerle de bölge halkı iyi vakit geçiriyor. Dün gerçekleştirilen Ayşe Dinçer, namı diğer Ankaralı Ayşe konserinde de coşku yüksekti. Binlerce vatandaş konser alanında Ankaralı Ayşe’nin şarkıları ile eğlendi.

Konser esnasında kendisine ikram edilen Çal Garası üzümünü de yiyen Ankaralı Ayşe, Çal’ın ürünlerinden övgüyle söz etti. Konserin ardından Çal Garası markası ile Çal Kadın Kooperatifi ürünlerinin sergilendiği alanı gezen Ankaralı Ayşe, Çal Garası ürünlerini tek tek inceledi.

Başkan Anlattı, Ankaralı Ayşe Tadına Baktı

Konserin ardından ziyaret edilen Çal Kadın Kooperatifi teşhir salonunda Çal’ı ve Çal’ın yöresel ürünlerini Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’ın kendisi anlattı. Sirkeden üzüme, bamyadan kekiğe kadar tüm ürünleri anlatan Başkan Akcan, Çal’ın kültürel değerlerinden de bahsetti. Başkan Akcan tek tek Çal’da yetişen ürünleri anlatırken, Ankaralı Ayşe de ürünlerin tadına baktı.

Elma sirkesi ile kilo vermiş

Başkan Akcan Çal’da üretilen Elma sirkesinden bahsederken Çal Garası Elma Sirkesini eline alan Ankaralı Ayşe, “Bana nasıl kilo verdiğimi soruyorsunuz. Elma sirkesiyle. Çal Garası Elma sirkesi ile” diyerek merak edilen bir soruyu da yanıtladı.

Koronanın düşmanı Çal Garası Pekmezi

Başkan Akcan, “katkısız ve geleneksel yöntemlerle üretilen Çal Garası pekmezimiz var” derken Ankaralı Ayşe Çal Garası Pekmezi’nin korona düşmanı olduğunu belirterek, Çal Garası pekmezinin bağışıklığı güçlendirmesinin altını çizdi.   

Ürünlere hayran kaldı yeniden gelmek istedi

Tadına baktığı ve incelediği ürünlere hayran kalan Ankaralı Ayşe, yoğun programı olmasa Çal’da kalmak istediğini dile getirirken, “en kısa zamanda yeniden ayarlayıp Çal’a gelelim. Hatta yeni başlayacağım TV programının pilot bölümünü buradaki bu güzelliklerle birlikte yapalım” dedi.

Çal’ın ürünleri calgarasi.com.tr’de

Çal’ın ürünlerine hayran kalan Ankaralı Ayşe’ye istediği ürünü tedarik edebilebileceğini dile getiren Başkan Akcan, “zaten artık Çal Kadın Kooperatifimizin ürettiği Çal Garası markalı ürünler www.calgarasi.com.tr adresinden satışa sunuldu. Ayşe Hanım da isteyen herkes de bu güzellikleri internet üzerinden sipariş edebilir” dedi.

“Çal’da güzel anlar yaşadım”

Ziyaretin sonunda kısa bir açıklama yapan Ankaralı Ayşe, “O kadar güzel anlar yaşadım ki Çal’da geldim gördüm ki Çal’da birlik, beraberlik, düzen ve barış var. Ve yörüklüğün özü var. Bu beni ayrıyeten çok mutlu etti. Çok güzel şeyler toplayarak İstanbul’a dönüyorum ve tekrar geliyorum ve Çal’da çok güzel bir TV programı yapıyorum. Muhteşemsiniz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.