enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4519
EURO
34,7410
ALTIN
2.440,77
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Babadağ’da 11 bin fidan dikilecek

Babadağ gerçekleştireceği ağaç dikme etkinliği ile geleceğe nefes olacak.

Babadağ’da 11 bin fidan dikilecek
08.11.2019
A+
A-

Babadağ Belediyesi “Kotunda İyilik Var” kampanyası çerçevesinde bir çok kurumla birleşerek kolları sıvadı. “Geleceğe nefes ol” kampanyası ile projeleri birleştiren ortaklar fidan dikerek sağlıklı gelecek için işe koyuldular.

Babadağ Belediyesi, Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği(BASİAD), Orman Genel Müdürlüğü, Pamukkale Üniversitesi, TEMA ve Forum Çamlık ortaklığında yapılan fidan dikme etkinliği Babadağ’da yapılacak. “Kotunda İyilik Var” diyerek bir çok fidan toplayan ortaklar, topladıkları fidanlar ile geleceğin oksijen deposunu yaratacak.

Toplanılan fidanlar Babadağ’da seçilen bölgeye dikilerek büyük bir hatıra ormanı yapılacak. 11 Kasım 11:11’de gerçekleştirilecek fidan dikim etkinliğinde 11 bin fidan dikilerek, anlamlı tarihi ile Babadağ’ın yeşil ve temiz doğasını arttıracak.

Göreve geldiği günden beri sosyal projeleri ile adından söz ettiren Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı yapılacak fidan dikim etkinliğine tüm Denizlili ve Babadalıları çağırdı. Başkan Atlı “Böyle bir projenin ortağı olmaktan çok mutluyuz, toplanan fidanları Babadağ’ın yeşiline katarak geleceğe nefes olacağız. Bizler ormanları rant alanı olarak değil, nefes deposu olarak görüyoruz ve nefes depolarımız arttırmak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Babadağ daha da yeşil olacak, gelecek nesillere nefes olacak. Projenin yapımasında emeği geçen bütün proje ortaklarımıza teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.