enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2395
EURO
34,8111
ALTIN
2.430,68
BIST
10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
30°C
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Açık
31°C

Babadağ’da seçim başarısı Altınöz’ü yeniden başkan yaptı

CHP’de bugün start alan ilçe kongrelerinin ikinci durağı Babadağ oldu. İlçede Mevcut Başkan Mehmet Altınöz, tek aday olarak katıldığı kongrede güven tazeledi.

Babadağ’da seçim başarısı Altınöz’ü yeniden başkan yaptı
14.12.2019
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi’nde ilçe kongreleri başladı. Bugün saat 11:00’da Kale ilçesinde başlayan ve Süleyman İnce’nin güven tazelediği kongrenin ardından ikinci durak Babadağ oldu. İlçe Başkanı Mehmet Altınöz’ün tek aday olarak katıldığı ilçe kongresinde parti kurmayları da hazır bulundu.

İlçe kongresine, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı’nın yanı sıra Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, İl Başkanı Mahir Akbaba, İl Kadın Kolları Başkanı Melek Akdemir katıldı.

Divan kurulunun kurulmasının ardından faaliyet ve hesap raporları oy birliği kabul edildi. Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen kongrede konuşan Belediye Başkanı Ali Atlı “Uzun süredir devam eden uyumlu çalışmanın meyvesini 31 Martta yerel yönetimleri kazanarak topladık. Bu çalışmamızda Mehmet Altınöz başkanımla olan uyumumuz çok önemliydi. Kongre sürecinin hepimize hayırlı olmasını umuyorum” dedi.

Kongrede söz alan Mehmet Altınöz ise “Uzun ve zorlu çalışmalar sonrasında, önce genel seçimlerde Muharrem İnce’nin 1001 oy fazla almasını sağladık. Ardından ilçe belediyesini kazandık. Yeni dönemde hedefimiz, ilçe belediyesinin uzun yıllar CHPli olmasını sağlamak ve Büyükşehiri de kazanmak olacak” dedi. Seçim süresi boyunca kendilerine destek olan parti kurmayları ile belediye başkanlarına plaket veren ilçe başkanı Mehmet Altınöz, kendisine inanan ve güvenen herkese teşekkür etti.

Dilek ve temennilerin belirtildiği konuşmaların ardından yapılan kapalı oylamada kullanılan 40 oyun tamamını alan Mehmet Altınöz ve yönetimi güven tazeledi. Cumhuriyet Halk Partisinde ilçe kongrelerinin üçüncüsü yarın Merkezefendi’de gerçekleştirilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.