enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4127
EURO
34,7800
ALTIN
2.400,61
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
26°C

Babafest İçin Geri Sayım Başladı

Babafest İçin Geri Sayım Başladı
03.10.2017
A+
A-

2015 yılında başlayan Turizm Yolunda Babadağ projesiyle Babadağ’a önemli bir katma değer sağlayan BASİAD, son olarak “Mehmet Özer Caddesi Renovasyon Projesi”nin başlaması sonrasında düzenlenecek olan “BabaFest”’te Denizli’yi Babadağ’da ağırlamaya hazırlanıyor.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu:

‘‘2015 yılında attığımız turizm tohumlarının filizlerinin her geçen gün biraz daha yeşerdiğini görmek bizi çok mutlu ediyor. Projenin başlangıcında oluşturduğumuz ‘Mekansal Planlama Atölyeleri’ kapsamında ortaya koyduğumuz konsept sokak fikri, bugün BASİAD, Babadağ Belediyesi, Pamukkale Üniversitesi iş birliğinde ve Alligator Boya ile Gökdelen İskele sponsorluğunda gerçekleşen renovasyon projesi ile hayat buldu. Paydaşlarımıza tekrar teşekkür ediyorum.

Babadağ’ın bir turizm cazibe merkezi olması için Babadağ’a birçok proje ve aktivite kazandırmaya gayret gösteriyoruz. Babadağ Belediyesi ve OKİSDER’in katkılarıyla ikincisini düzenleyeceğimiz “BabaFest”te Babadağ’ın tarihi dokusu, yöresel ürün ve lezzetlerinin yanı sıra mükemmel doğasıyla tanışıp keyifli bir hafta sonu geçirmek için herkesi Babadağ’a bekliyoruz.”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.