enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2568
EURO
34,6989
ALTIN
2.395,47
BIST
10.239,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
24°C
Denizli
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
24°C

Bakan her yolu konuştu, ölüm yolunu konuşmadı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Denizli ziyaretinde Aydın-Denizli otoyolu, Denizli Çevre Yolu, Honaz Tüneli’ni inceledi. Projeler hakkında olumlu gelişmeleri paylaşan Karaismailoğlu, Denizli’nin kanayan yarası Çal-Çivril yol ayrımı hakkında hiçbir açıklama yapmadı. Bölge halkı tarafından ölüm yolu olarak adlandırılan yer için çalışma sözünün verilmemesi dikkatleri çekti.

Bakan her yolu konuştu, ölüm yolunu konuşmadı
03.06.2022
A+
A-

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Aydın-Denizli Otoyolu, Denizli Çevre Yolu ve Honaz Tüneli projelerini incelemek için dün Denizli’ye geldi. Tüm projeler için olumlu gelişmeleri aktaran Bakan Karaismailoğlu önemli bir konuya değinmedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan’ın söz verdiği ancak ilerleme kaydedilmeyen her yıl çok sayıda ölümlü kazanın meydana geldiği Çal-Çivril yol ayrımı için yine bir gelişme yaşanmadı.

Bölge halkı tarafından ölüm yolu olarak adlandırılan Çal-Çivril yol ayrımı için çalışma beklenirken Bakan Karaismailoğlu herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Gazeteci Ahmet Deda aylar önce konuyu şu şekilde gündeme getirmişti;,

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.