enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
31°C
Denizli
31°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
33°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
33°C
Salı Parçalı Bulutlu
34°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
29°C

BAL 11. haftada Denizli temsilcilerinden tek galibiyet Yeşil Çınar’dan geldi

Bölgesel Amatör Lig 9. grupta 11. hafta maçlarında Denizli temsilcilerinden tek galibiyete ulaşan Yeşil Çınarspor oldu. Kıralan Demirspor deplasmandan 1 puanla dönerken, Sarayköyspor ve Kızılcabölükspor haftayı mağlubiyetle kapattı.

BAL 11. haftada Denizli temsilcilerinden tek galibiyet Yeşil Çınar’dan geldi
A+
A-

Bölgesel Amatör Lig 9. grupta 11. hafta mücadelesi sona erdi. Denizli temsilcilerinden Sarayköyspor deplasmanda Muğlaspor ile karşılaştı. Kıralan Demirspor ise Çiğli Belediyespor’a konuk oldu. Kızılcabölükspor evinde Yatağanspor karşı karşıya geldi. Yeşil Çınarspor ise Didim BSYSK’yı konuk etti.

SARAYKÖYSPOR ZİRVE YARIŞINDA YARA ALDI

4 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Sarayköyspor deplasmanda Muğlaspor ile karşılaştı. Muğlaspor Sergen Şakirler’in 4 ve Ender Acar’ı golleri ile maçtan 5-1 galip ayrıldı. Sarayköyspor’un tek golü ise Doğukan Güngör’den geldi. Sarayköyspor bu mağlubiyetle 18 puanda kalırken, Muğlaspor puanını 20’ye yükseltti.

KIZILCABÖLÜKSPOR GALİBİYETE HASRET

Ligde 1 galibiyet 1 beraberlikle son sırada bulunan Kızılcabölükspor evinde Yatağanspor ile karşılaştı. Mücadelenini ilk yarısında konuk ekip 44’ncü dakikada Yusuf Eser’in golü ile maçta öne geçti. Kızılcabölükspor 54’te Baran Berkay Karpuz ile beraberliği yakalasa da 90+6’da gelen gole engel olamadı ve maçtan 2-1 mağlup ayrıldı. Kızılcabölükspor bu mağlubiyetle 4 puanda kalırken, Yatağanspor puanını 13’e yükseltti.

KIRALAN, EKSİK KALAN RAKİBİNİ YIKAMADI

Kıralan Demirspor, deplasmanda Çiğli Belediyespor ile karşılaştı. Mücadelede Çiğli Belediyespor’dan Burhanettin Çakırefe 40’ncı dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Gol sesi çıkmayan maç 0-0 beraberlikle sona erdi. Kıralan Demirspor puanını 8’e, Çiğli Belediyespor 18’e çıkardı.

YEŞİL ÇINARSPOR YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Ligde 3 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Yeşil Çınarspor evinde Didim BSYSK ile karşılaştı. Denizli temsilcisi mücadeleden 90+2’nci dakikada Asım Aksungur’un golü iel 1-0 galip ayrıldı. Yeşil Çınarspor bu galibiyetle puanını 11’e yükseltirken, Didim BSYSK 15 puanda kaldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.