enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
23°C
Denizli
23°C
Açık
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C

BAL 5. Haftada Denizli temsilcileri puansız

Bölgesel Amatör Lig 5. haftasında Denizli temsilcileri Sarayköyspor, Kızılcabölükspor, Yeşil Çınarspor ve Kıralan Demirspor mağlubiyetle ayrıldı. Sarayköyspor ise bu mağlubiyetle lig liderliğini kaptırdı.

BAL 5. Haftada Denizli temsilcileri puansız
A+
A-

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 5. hafta mücadeleleri sona erdi. Sarayköyspor evinde Didim BSYSK ile karşılaştı. Kıralan Demirspor ise Yatağanspor’u ağırladı. Kızılcabölükspor deplasmada Muğlaspor ile karşılaşırken, Yeşil Çınarspor Tire 2021’e konuk oldu.

KIZILCABÖLÜKSPOR, MUĞLA’DA DAĞILDI

Ligde 1 maçı eksik puansız konumdaki Kızılcabölükspor deplasmanda Muğlaspor’a konuk oldu. Maçın başından sonuna etkisiz bir oyun sergileyen Kızılcabölükspor sahadan 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup ayrıldı. Muğlaspor’un gollerini 4 ve 88’nci dakikda Kaan Aşnaz(2), 15’nci dakikda Ender Acar, 44 ve 63’ncü dakikada Sergen Şakirler(2) ve 49’ncu dakikada Furkan Zengin kaydetti. Kızılcabölükspor ligde puansız yoluna devam ederken, Muğlaspor puanını 9’a yükseltti.

KIRALAN DEMİRSPOR’UN DÜŞÜŞÜ SÜRÜYOR

Lige iyi bir başlangıç yapan ancak form düşüklüğü yaşayan Kıralan Demirspor evinde Yatağanspor ile karşılaştı. Çivril’deki mücadelede konuk ekip 3’ncü dakikada Emre Nur ile öne geçti. 26’ncı dakikada Kıralan Demirspor’da Selim Kartal kazanılan penaltı vuruşunu gole çeviremedi. 43’ncü dakikada ise Kıralan Demirspor’da Göktuğ Ünavcı kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Mücadeleninin skorunu ise 90+5’nci dakikada attığı golle Yatağanspor’dan Ömer Ankaralıgil belirledi(0-2). Kıralan Demirspor bu mağlubiyetle 1 maçı eksik 6 puanda kalırken, Yatağanspor puanını 7’ye yükseltti.

YEŞİL ÇINARSPOR KAYBETMEYE DEVAM EDİYOR

Lige kötü bir başlangıç yapan Yeşil Çınarspor deplasmanda Tire 2021’e konuk oldu. Yeşil Çınarspor maçtan 4-0 mağlup ayrıldı. Tire 2021’in gollerini 2 ve 42’nci dakikalarda Adem Parlak, 38’de penaltıdan Emrah Şenol ve 55’te Enes Bakal kaydetti. Yeşil Çınarspor bu mağlubiyetle 0 puanda kalırken, Tire 2021 puanını 7’ye yükseltti.

SARAYKÖYSPOR LİDERLİĞİ KAYBETTİ

Lige iyi bir başlangıç yapan ve 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik alan Sarayköyspor lider olarak çıktığı maçta Didim BSYSK ile karşılaştı. Çekişmeli geçen maçta Didim BSYSK 5’nci dakikada Ramazan Tarık Ergut ile öne geçti. Sarayköyspor 15’nci dakikada Orhan Yüksel ile beraberliği yakaladı. 59’ncu dakikada Rıza Bulut’un golü ile konuk ekip bir kez daha öne geçti. Sarayköyspor’da Aşkın Çetin 82’nci dakikada kendi kalesine attığı golle Didim BSYSK maçta 1-3 öne geçti. Sarayköyspor 84’te Berk Saraç ile skoru 2-3’e getirse de maçtan mağlup ayrıldı. Sarayköyspor bu mağlubiyetle 10 puanda kalırken Didim BSYSK puanını 11’e çıkardı. Ligin yeni lideri ise 13 puanlı Bornova FK oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.