enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

Başkan Arslan’ın oğlu Acıpayam’da evliliğe ilk adımını attı!

AK Partili Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ın oğlu Atalay Arslan, evlilik hazırlıkları Rümeysa Ovacık ile nişanlandı.

Başkan Arslan’ın oğlu Acıpayam’da evliliğe ilk adımını attı!
01.05.2023
A+
A-

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve eşi İlki Arslan’ın oğulları Atalay Arslan, İlyas ve Fatmana Ovacık çiftinin kızları Rümeysa Ovacık ile evliliğe ilk adımını attı. Çiftin Acıpayam ilçesine bağlı Alattin Mahallesinde gerçekleşti nişan törenine yoğun katılım oldu. Genç çiftin nişan yüzüklerini Çameli Kaymakamı Kübra Eroğlu takerlen, nişan kurdelesini ise Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan kurdeleyi kesti.

Mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür eden Başkan Arslan, “Şimdiye kadar kıydığım nikahlarda ve katıldığım düğünlerdeki çiftlerin mutluluklarına şahit oldum.

Cümlelerin bile eksik kalacağı bir ana şahit oluyorum. İlk göz ağrım, oğlum Atalay ile güzel kızımız Rümeysa düzenlenen bir törenle evlilik yolunda ilk adımlarını attı. Çocuklarıma ömür boyu mutluluklar diliyorum. Evliliğe ilk adımı attıkları bu özel günde onları yalnız bırakmadığınız için, onların adına siz konuklara teşekkür ediyorum. Hepimizin düğün törenlerinde tekrar böyle keyifli bir ortamda bir araya geleceğimizi umuyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.