enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2511
EURO
34,7280
ALTIN
2.398,85
BIST
10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
24°C

Başkan Deveciler: Son topa kadar mücadeleye devam!

TBL’DE son 9 maçını da kazanarak zirveye yükselen Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, ING Basketbol Süper Ligi’ne göz kırpıyor. Başkan Veli Deveciler, pazartesi günü oynayacakları Kocaeli Kağıtspor maçının önemine dikkat çekti. Deveciler,” Çok iyi ve kaliteli bir organizasyonla oynayacağız. Aman dikkat!” dedi.

Başkan Deveciler: Son topa kadar mücadeleye devam!
A+
A-

Üst üste 9 maçta 9 galibiyet alan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, ilk yarısını Play-Off barajının dışında tamamladığı ligde, şampiyonluk yarışına ortak oldu zirveye yerleşti. Ligde 24 maçta 16 galibiyete ulaşarak 40 puana ulaşan Denizli Basket, TRT SPOR 2’den canlı olarak yayınlanacak olan Kocaeli Kağıtspor karşında hata yapmak istemiyor.

Başkan Veli Deveciler,” Ligin sonuna yaklaştıkça her maç daha zor oluyor. Üst üste dokuzuncu maçımızı kazandık. Altı maçımız kaldı ve bu hafta Pazartesi akşam saat 20.00’de oynayacağız. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıt Spor maçı çok çok önemli bir maç olacak. Rakibimiz çok tecrübeli oyunculara ve çok kaliteli iki yabancı oyuncuya sahip. Çok zor maç olacak. Son topa kadar mücadele etmemiz gerekiyor. Bu haftadan itibaren üç maçımız TRT ekranlarından canlı yayınlanacak. Bunun çok önemli olduğunu düşünüyorum. Umarım, tüm izleyenlere keyifli ve kaliteli maçlar izletir ve sonunda sevinen biz oluruz”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.