enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
20°C
Denizli
20°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

Başkan Kırar: “1 Mayıs’ları bayram gibi kutlamamıza az kaldı”

Demokrasi ve Atılım Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Kırar: “1 Mayıs’ları bayram gibi kutlamamıza az kaldı”
01.05.2023
A+
A-

Başkan Kırar mesajında, “DEVA Partisi iktidarında emeği ve hakları sömürülen, yok sayılan işçilerimizin hak ve hukuklarını koruyacağız. 14 Mayıs’tan sonra ülkemizde 1 Mayıs’ları emekçilerimizin hakkına ve emeğine sahip çıkmanın verdiği gurur ile kutlayacağız” dedi.

Ülkemizde 1 Mayıs, işçi ve emekçiler tarafından dünya çapında kutlanan, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak anılıyor. İktidarın yanlış politikaları nedeniyle ülkemizde yaşanan ekonomik krizde savrulan işçilerimizi DEVA Partisi iktidarında kaderine terk etmeyeceğiz. Ülkemizin ekonomisinde ve üretiminde büyük katkı sağlayan emekçilerimizin haklarını her zaman korumaya devam edeceğiz. İşsizlik ile yalnız bırakılan, emeği sömürülen ve kaderine terk edilen işçilerimizin yüzünü güldüreceğiz. Haksızlık ve adaletsizliğe karşı olan mücadelemizi sürdüreceğiz. DEVA Partisi iktidarında emeği ve hakları sömürülen, yok sayılan işçilerimizin hak ve hukuklarını koruyacağız. 20 yıllık AKP iktidarında görmezden gelinen emekçi sınıfı 1 Mayıs’ları bayram olarak değil, hak ve özgürlük mücadelesi olarak idrak ediyor.  14 Mayıs’tan sonra ülkemizde 1 Mayıs’ları emekçilerimizin hakkına ve emeğine sahip çıkmanın verdiği gurur ile kutlayacağız. Emeğin, emektarın, alın terinin, dayanışma ve yardımlaşmanın günü olan 1 Mayıs ülkemizde bayram olarak kutlanmaya başlayacak.  Bu duygu ve düşünceler ile dayanışmanın, iyiliğin, birliğin ve güzelliğin birleştiği 1 Mayıs’ta tüm işçi kardeşlerimizi kutluyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.