enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2158
EURO
35,0184
ALTIN
2.503,44
BIST
10.950,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
30°C
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Başkan Kırar, DEVA Partisi’nin eylem planı toplantısını değerlendirdi

Deva Partisi Denizli İl ve İlçe Teşkilatları, 22 Eylem Planının tamamını kamuoyu ile paylaşan genel merkezin Ankara Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirdiği “DEVA Türkiyesi” programına katılmak üzere Ankara’ya çıkarma yapmıştı.500 kişilik partili ile programa katılım sağlayan Deva Partisi İl Başkanı Bekir Kırar programın akışı hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Başkan Kırar, DEVA Partisi’nin eylem planı toplantısını değerlendirdi
A+
A-

DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar, partisinin 22 Eylem Planının tamamını kamuoyu ile paylaştığı programı değerlendirdi.

Başkan Kırar; “Öncelikle Anıtkabir ziyareti gerçekleştirerek Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını yad ettik.Ardından programımızın gerçekleşeceği Atatürk Kapalı Spor Salonuna doğru hareket ettik. Binlerce partilimizin ve vatandaşımızın akın ettiği programımız için insanlar salona sığmayınca Genel Başkanımız Ali Babacan önce salonun dışındaki kalabalığa seslendi.Bu sırada salonda Genel Başkan Yardımcılarımızın eylem planlarını paylaştığı videolar yayınlandı.Daha sonrasında Genel Başkanımız salona giriş yaparak DAMLA şeklindeki platformdan vatandaşlar ile iç içe olarak salona seslendi Konuşmasına Tac Mahal’in hikâyesiyle başladı.

“SADECE ŞAH CİHAN’IN DEĞİL, ERDOĞAN’IN DA HİKAYESİ”

Babür İmparatoru Şah Cihan, çok sevdiği eşi Mümtaz Mahal’i kaybetmiş. Eşinin mezarının olduğu yere güzel bir türbe yaptırmak istemiş. En iyi mimarları getirtmiş. Minareler kubbeler yükseldikçe, yapının azameti belirmeye başladıkça, Şah mest olmuş, kendinden geçmiş.

Bu koskoca anıtın uğruna yapıldığı mezar ise küçücük kalmış. Şah, bu anıtı ne için yaptırdığını unutacak kadar kendini kaybetmiş. Yapı gittikçe büyümüş ama Şah bir türlü tatmin olmuyor.

Mezarın üstüne daha fazla sütun, daha büyük bahçeler yaptırmış. Şah’ın içine sinmeyen, ahengi bozan bir şey varmış. Bir gün bu kubbelerden birinin üstüne çıkıp aşağı doğru bakmış…

Uğruna heybetli bina inşa ettiği eşinin küçücük kalmış mezarını görmüş. Heyecanla ‘İşte buldum’ demiş. ‘Ahengi bozan şey bu. Atın bunu buradan’. Rivayet odur ki, mezarı kaldırtmak istemiş. İşte bu aslında sadece Şah Cihan’ın değil, Erdoğan’ın da hikayesi”dedi.

“BİRLİKTE YOLA ÇIKTIĞIMIZ ERDOĞAN SÖZÜNDEN DÖNDÜ”

*2001’de birlikte yola çıktığımız Recep Tayyip Erdoğan sözünden döndü. Şah Cihan gibi, külliyenin tepesine çıktı ve ‘Yıkın bunu’ diyerek, kendisini oraya taşıyan demokrasiye gözünü dikmeye başladı.

*Aynı Mümtaz Mahal’in mezarı gibi. Artık Erdoğan için demokrasi, o harmoniyi bozan küçük bir ayrıntıydı çünkü. Adalet, ortak akıl, istişare, çoğulculuk hepsi; o harmoniyi bozan küçük ayrıntılardı. Kendisine oy veren milyonlarca seçmenle beraber yola ne için çıktığını unuttu. Ben bu hikâyeyi kabul etmiyorum.

*Biz yola çıkarken ulaşmak için çabaladığımız özgürlüklerden, ileri demokrasiden, evrensel hukuk değerlerine olan sadakatten, çoğulculuktan, katılımcılıktan vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz. O ne yaptı? Hak ve özgürlükleri ezdi geçti.

Başkan Kırar son olarak; “Genel Başkanımızında söylediği hiç bir vatandaşımız endişe etmesin Devalı Günler yakındır.Türkiyemizi hallettiği refaha,bolluğa berekete,huzura,özgürlüğe kavuşturacağız vatandaşımız müsterih olsun.KAZANAN TÜRKİYE OLACAK”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.