enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4539
EURO
34,7509
ALTIN
2.423,87
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Hafif Yağmurlu
21°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C

Başkan Örki’den Kurban Bayramı Mesajı

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Örki, “Kurban Bayramı demek paylaşmaktır. Bayram demek sevgi, saygı ve mutluluktur. Bu bayramda ve her bayramda sevdiklerimizle birlikte olabilmek temennisiyle, nice güzel bayramlar diliyorum” dedi.

Başkan Örki’den Kurban Bayramı Mesajı

Dini bayramların en güzel ve özel günlerden olduğunu belirten Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “Kültürümüzde ve inancımızda bayramların yeri çok özeldir” diyen Başkan Örki, “İslam âleminin en özel günlerinden olan bayramların anlamı ve tadı bir başkadır. Kurban Bayramı demek paylaşmak demektir. Bayram demek sevgi, saygı ve mutluluktur. Toplumsal huzurun, barışın, birlik ve beraberliğin öneminin kavrandığı bayramlarda sahip olduğumuz güzellikleri, mutlukları paylaşmayı, çevremizde desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlarımızı hatırlamayı, dargınlıklarımızı, küslüklerimiz unutarak kardeşçe kucaklaşmayı ihmal etmememiz gerekir. Kardeşlik, dayanışma, bir ve birlik olma duygularımızın perçinlendiği bu günler için, Pamukkale Belediyesi olarak günler öncesinden hazırlıklarımızı tamamladık. Her zaman oluğu gibi bayramda da Pamukkale halkımızın huzurlu bir bayram geçirebilmesi adına Pamukkale’mizin yerel yönetimi olarak, vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile kurbanlarını kesebilmeleri adına güvenlik, hijyen ve destek ekiplerimizi hazır hale getirdik. Bayram süresince bizden talebi olacak vatandaşlarımız için 444 9 220 numaralı hattımız açık olacak. Bu vesileyle ile başta Pamukkaleli vatandaşlarım olmak üzere, Denizli halkı ve tüm İslam Alemi’nin kurban bayramını kutlar, sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlar dilerim” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.