enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3188
EURO
34,8389
ALTIN
2.390,32
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
21°C
Denizli
21°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C

Başkan Şevkan’ın ‘Kumar Gezisi’ açıklaması sosyal medyada tepki topladı!

Acıpayam Belediyesi’nde muhtarlar ve belediye personellerinin deprem sürecinde Kıbrıs’a gittiği ve kumar oynadığı görüntülerin ortaya çıkmasının ardından belediye başkanı Hulusi Şevkan dün bir açıklma yayımlamıştı. Yapılan açıklamaya sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük tepki geldi.

Başkan Şevkan’ın ‘Kumar Gezisi’ açıklaması sosyal medyada tepki topladı!
24.02.2023
A+
A-

Acıpayam Belediyesi, Kıbrıs’ta kumar skandalı ile tüm Türkiye’de gündem olmuştu. Belediye başkanı Hulusi Şevkan, bütçenin belediyeden çıkmadığını açıklamış, ziyareti tasvip etmediğini ifade etmişti. Ardından haberlerin yayılması nedeniyle konu ile yapılan haberlere erişim yasağı kararı aldığı öğrenilmişti.

Sosyal medyadan gelen tepkiler sonrası başkan Şevkan’dan dün resmi açıklama gelmişti. Resmi açıklamada Şevkan, kendisinin olaya dahlinin olmadığını, olayı muhalif vekillerin saptırdığı ve konu olan ziyarete katılan 2 belediye personeli hakkında soruşturma açıldığını ifade etmişti.

‘KOMPLO İLE NE ALAKASI VAR?’

Açıklama sonrası yaşanan skandal olaya sosyal medyadan tepkiler gelmeye devam ediyor. Özellikle Başkan Şevkan’ın kendi personellerinin de bulunduğu ziyarete ‘Ben olsam gitmeyelim derdim’ ifadesi ilçe halkı tarafından tepki ile karşılaşırken, sosyal medyada yapılan bazı yorumlarda ise başkanın açıklamasında konuyu komplo olarak değerlendirmesine ‘Konunun komplo ile ne alakası var?’ soruları soruldu.

BELEDİYENİN PAYLAŞTIĞI AÇIKLAMAYA BÖYLE TEPKİ VERDİLER!

Acıpayam Belediyesi’niin resmi instagram hesabında yapılan açıklama paylaşımına ise kullanıcı ise ‘Yani sonuç olarak gidilmiş mi gidilmiş burda gidilmesi mi suç yoksa giden kişilerin ortaya çıkarılıp kamuoyuna duyurulması mı suç ? Birde ortaya çıkaran kişilere suç duyurusunda bulunacaklarmış ortaya çıkarılmasaydıda siz o kişiler hakkında işlem yapacak mıydınız onu merak ediyorum.’ derken bir kullanıcı da aynı konuya değinerek ‘Yani gidilmiş mi ? Gidilmiş Kime ayıp olurmuş böyle olagandisi ve olağanüstü bir dönemde gidilmeseydi ! . Kim böyle bir organizasyon iptal edilirse ters bir tepki verir ? Yani gidilmesinde sorun yok ama yasak olmasına rağmen fotoğraf çekilmesi mi sorun ? Bu dönemde bile böyleyse..’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.