enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2689
EURO
34,7100
ALTIN
2.400,76
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

Başkan Zolan’dan hal esnafına şafakta ziyaret

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sabahın ilk ışıklarıyla beraber kentin sebze ve meyve akışının sağlandığı Büyükşehir Belediyesi Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hal İşletmesi’ni ziyaret ederek esnafla bir araya geldi.

Başkan Zolan’dan hal esnafına şafakta ziyaret
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hal İşletmesi’ni şafakta ziyaret ederek esnafla buluştu. Sabah erken saatlerde gerçekleşen ziyarete Başkan Osman Zolan’ın yanı sıra Denizli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeği ve beraberindekiler eşlik etti. Büyükşehir Belediyesi Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali esnafı tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Osman Zolan esnafın istek ve önerilerini dinledi. Bir süre hali gezerek esnaf ve çalışanlara hayırlı işler ve kolaylıklar dileyen Başkan Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin pandemi sürecinin en başından bu yana halde dezenfeksiyon ve temizlik hizmetlerini en üst seviyede tuttuğunu belirtti.

“Esnafımızın ve üreticimizin yanındayız”

Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman üreticinin ve esnafın yanında olduklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, “Sabahın ilk ışıklarıyla beraber vatandaşlarımızın sofralarına sağlıklı meyve ve sebze ulaşması için çalışan hal esnafımızla bir araya geldik, dertlerini dinledik. El ele gönüle gönüle güzel şehrimiz için çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah yarınımız bugünden çok daha güzel olacak” dedi. Esnaf ise Denizli Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmaları  memnuniyetle karşıladıklarını ifade ederek Başkan Zolan’a teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.