enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2357
EURO
34,7282
ALTIN
2.412,67
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Çok Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

Belediye encümen seçimi CHP Merkezefendi’yi karıştırdı.. Başkan Yardımcısı Necdet Yılmaz istifasını sundu!

Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi ilçe örgütü dün gece hararetli saatlere ev sahipliği yaptı. Belediye encümen seçimlerinde grup kararının aksine oy kullanan isimler ile ilgili ilçe yönetimi tarafından soruşturma yapıldı. Soruşturma sonrasında Merkezefendi Belediye Başkanı Necdet Yılmaz’ın istifasını sunduğu ifade edildi.

Belediye encümen seçimi CHP Merkezefendi’yi karıştırdı.. Başkan Yardımcısı Necdet Yılmaz istifasını sundu!
05.04.2022
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi ilçe başkanlığında dün gece hararetli saatler yaşandı. Grup kararı ile belirlenen Encümen Üyelerinin seçilmemesi sonrası Merkezefendi ilçe örgütü harekete geçti. Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum’un da yer aldığı toplantıda CHP genel merkezinden gelen talimatın üzerine konu ile ilgili Merkezefendi ilçe örgütünde toplanan heyet konu ile ilgili üyelerle ilgili soruşturma yaptı. Yaşanan süreç ile ilgili Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın da bilgisine başvuruldu.

Gergin geçen gecede alınan savunmaların ardından Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Yılmaz ve Merkezefendi Kadın Kooperatifi başkanı Aynur Tunç’un istifa ettiği iddia edildi.

Konu ile ilgili Egeyön Haber’e konuşan CHP Merkezefendi ilçe başkanı Ali Osman Horzum, ‘Ortada bir matematik var. Genel merkezimiz tarafından gelen bir talimat bu. Oldukça hassas bir konu ve biz de parti tüzüğümüz neyi gerektiriyorsa onu yapmaya çalışacağız. Soruşturma sonrası ifadeler alındı. Bugün içerisinde netleşir diye düşünüyorum’ dedi. Başkan yardımcısı Necdet Yılmaz’ın istifası ile ilgili soruya da yanıt veren Horzum, ‘ İstifa tek taraflı bir müessese. Şu ana kadar bize gelen bir başvuru yok’ diye konuştu.

CHP kaynaklarından alınan bilgilere göre ise Başkan Yardımcısı Necdet Yılmaz’ın istifasını sunduğu ifade ediliyor.

MERTAŞ’TA İSTİFA

2019’dan bu yana Mertaş’ta yönetici olarak görev yapan Aydın Aslan da istifa ettiğini açıkladı. Mecliste gündem dışı söz alan Aslan, gördüğü luzüm üzerine istifa ettiğini açıkladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.