enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3774
EURO
34,7829
ALTIN
2.395,99
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Yağmurlu
21°C
Denizli
21°C
Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C

Beslenme desteği’ ile çocuklara ve ailelerine destek olundu

Merkezefendi Belediyesi, ‘Beslenme Desteği’ ile dar gelirli ailelerin ilkokul ve ortaokulda eğitim gören çocuklarının öğlen yemeği ihtiyacını karşıladı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “İçinde bulunduğumuz zorlu ekonomik şartlardan çocuklarımızın etkilenmemesi için çalışıyoruz” dedi.

Beslenme desteği’ ile çocuklara ve ailelerine destek olundu

sosyal belediyecilik anlayışı ile dar gelirli ailelerin ilkokul ve ortaokul çağındaki çocuklarına yönelik Merkezefendi Belediyesi tarafından başlatılan ‘Beslenme Desteği’ ile hem öğrencilere hem de ailelerine katkı sağlandı. Çocuk gelişimi için gıda mühendisleri ve diyetisyenler tarafından belirlenen besin değeri yüksek menülerin yer aldığı destek ile öğrencilerin öğlen yemeği ihtiyacı karşılandı.

Merkezefendi Belediyesi Aşevi’nde özenle hazırlanan ve protein açısından zengin besinler, haftanın 5 günü minik öğrencilere ulaştırıldı.

“HER İSTEDİKLERİNİ KEŞKE ALABİLSELER”

Çocukların her şeyin en iyisine layık olduğunu belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Çocuklarımız okullarında beslenemeden evlerine gitmek zorunda kalmasın düşüncesi ile 5 ay önce Merkezefendi’mizde ‘Beslenme Saati’ hizmetimizi başlattık. Bu süreçte, ilçemizde bulunan 11 okulda, hem dar gelirli hem de deprem bölgesinden şehrimize gelen yüzlerce çocuğumuza her gün lezzetli ve besleyici yemekleri ulaştırdık. Çocuklarımız canlarının istediği her şeyi yiyebileceği bir ülkede yaşamayı hak ediyorlar. Keşke her istediklerini alabilseler. Bu zor zamanları dayanışmayla, sevgiyle hep birlikte aşacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.