enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
22°C
Denizli
22°C
Az Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Salı Açık
25°C
Çarşamba Açık
26°C

Biçer Karaca miting için Denizlililerin numaralarının tek tek aranmasına tepki gösterdi!

CHP Denizli Milletvekili ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Denizlililerin telefon numaralarının Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingi için tek tek aranmasının kanuna aykırı olduğunu söyleyerek tepki gösterdi.

Biçer Karaca miting için Denizlililerin numaralarının tek tek aranmasına tepki gösterdi!
27.01.2023
A+
A-

CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, 28 Ocak’ta AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli ziyareti öncesinde AK Parti teşkilatı telaş sardığını söyledi.

İşte Gülizar Biçer Karaca’nın açıklamaları:

AK PARTİ’DE, ERDOĞAN MİTİNGİNE KATILIM KAYGISI VE PANİĞİ

Biçer Karaca, tepkisin,i şu sözlerle dile getirdi:

AK Parti Denizli İl Örgütünü bir panik, bir telaş sardı. 28’inde Genel Başkanlarının Denizli ziyaretinde miting alanını dolduramayacağını gören AK Parti İl Başkanı, hemşehrilerimizin telefonlarına sesli mesaj göndererek mitinge davet ediyor. Soruyorum: Denizlili hemşerilerimin her birinin telefon numarasını nerden ve nasıl elde ettiniz? Kişisel verileri koruma kanununa göre bunun bir suç olduğunu biliyor musunuz? Denizlili hemşerilerimizden bu telefon numaralarına mesaj etmek ve numaraları elde etmek için bir izin aldınız mı? Elbette almadınız. Hepimiz biliyoruz.

‘DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN, SADECE AKPLİLERİN Mİ TÜM DENİZLİLİLERİN Mİ BELEDİYE BAŞKANISINIZ?’

Arama ve sesli mesaj gönderme trafiğini sürdürenler arasında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da varmış. Ne acı… Belediye Başkanı olarak AKP rozetini çıkaramaması, tüm Denizlililerin belediye başkanı değilmiş gibi kamu kaynaklarını AKP için hizmete sunması kabul edilemez. Ses kayıtları dört bir elden Denizlililere gönderiliyor. Düştükleri durum içler acısı!

‘DENİZLİLİLERİN RIZASI YOK’

Buradan bütün hemşehrilerime sesleniyorum: Telefon numaralarınızı izinsiz elde eden ve Denizlili hemşerilerimin o miting alanına gelmeyeceğinden ciddi şekilde kaygı duyan AKP il başkanına o gün o mitinge gitmeyerek Denizli’nin gür sesini Denizli’nin “artık yeter söz de karar da benim” diyen haykırışını göstereceğinizi düşünüyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.