enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2298
EURO
34,9874
ALTIN
2.443,81
BIST
10.149,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
32°C
Cuma Parçalı Bulutlu
32°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Parçalı Bulutlu
33°C

Bir parti daha Kılıçdaroğlu’na destek açıklaması yaptı! Açıklama Denizli’de gerçekleşti!

Yeni Yol Partisi Genel Başkanı Hasan Güral Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde Denizli basını ile buluştu. Güral, parti olarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet ittifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceklerini açıkladı.

Bir parti daha Kılıçdaroğlu’na destek açıklaması yaptı! Açıklama Denizli’de gerçekleşti!
04.05.2023
A+
A-

Yeni Yol Partisi Genel Başkanı Hasan Güral Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde Denizli basını ile bir araya geldi. Güral, Denizli’de önemli bir açıklamada bulundu. Genel Başkan Güral, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceklerini ifade etti.

İşte Güral’ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

Kararımız Millet İttifakı’nın adayı olan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na desteğimizdir. Aynı zamanda CHP lehine bölgemizde ve Türkiye genelinde de adaylarımızı çekeceğiz.

Önce Türkiye İttifakı olarak yola çıktık. Fakat Türkiye İttifakı zaman içerisinde bölünmeler yaşadı. En son üç parti kaldı. Türkiye genelinde adaylarımızı Yenilik Partisi listelerinden gösterelim diye Öztürk Yılmaz ile bir anlaşma yapmıştık.
Yeni Yol Partisi olarak 49 ilde olmamıza rağmen kongrelerimizi yapmamızdan dolayı tek başımıza seçimlere girmeyi istemedik. Diğer ittifak üyesi arkadaşlara destek verdik. İl takviyesi yaptık. Doğru veya yanlış onu bilemeyiz ama bugünün doğrusu ülkenin iki kutuplu bir seçim havasına girdiği, milletvekili seçimlerinden daha ziyade Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önem kazandığı bir süreç yaşayacağız.

Yeni Yol Partisi olarak baştan beri cumhuriyet ilkelerine bağlı, Atatürk ilkeleri doğrultusunda hareket eden, cumhuriyete inanmış bir partiyiz. Bu uğurda mücadele veren herkesle birlik olmaya, destek olmaya, gerekirse ortak olmaya her zaman açık olduğumuzu ifade ettik. Şu an adalet arayışımız var. Cumhuriyeti yeniden daha işler bir hale getirme anlayışımız ve isteğimiz var. Arzumuz tekrar güneşli, sevinçli, seçim heyecanın yaşandığı, bayraklarımızı salladığımız günlere geri dönmek. Bunun için bugün birlik zamanı diyoruz. İki kutuplu bir sistemin içerisinde umarım ülke bizlerden hak ettiği faydayı sağlar bizler de hak ettiği faydayı sağlamaya çalışalım.

Buradaki kararımız Millet İttifakı’nın adayı olan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na desteğimizdir. Aynı zamanda CHP lehine bölgemizde ve Türkiye genelinde adaylarımızı çekeceğiz. İsteğimiz arzumuz hem meclise, hem saraya hâkim olmak. Ülkeyi yeniden eski özlediğimiz demokratik günlerine geri döndürmek. Temennimiz hep birlikte el ele gönül gönüle yürümek. Denizli’den birinci sıra milletvekili adaylığımdan da istifa ettim bugün itibariyle. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ile görüştük. Buradaki çalışmalarda da kendisini destekleyeceğimize söz verdim. Kendisinin arkasındayız. Onu da meclise gönderene kadar tüm çabamızı sarf edeceğiz.

Aydın ilimizde bir arkadaşımız dilekçesini verdi. Genelgesini yayınladık. Arkadaşlarımızın hepsi istifalarını verecekler. Konu bitmiştir. 25 ilde aday 70 gösterdik. Bundan sonraki hedefimiz Millet İttifakı’nın başarılı olmasıdır. Türkiye’nin şu anda milletvekilinden ziyade seçilmiş bir cumhurbaşkanına ihtiyacı var. Yeni Yol Partisi olarak verdiğimiz destek cumhurbaşkanlığı adaylığı ve CHP adaylığı konusunda sürecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.