enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4520
EURO
34,7348
ALTIN
2.440,26
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Boğazına ceviz kaçan küçük kızı polisler hastaneye yetiştirdi

Denizli’nin Baklan ilçesinde Aydoğan ailesinin 8 yaşındaki kızın boğazına ailesi ile ceviz yerken ceviz tanesi kaçtı. Sokağa çıkma yasağında meydana gelen olayda küçük kızı, Kıralan Bölge Trafik Amirliğinde görevli polisler hastaneye yetiştirdi.

Boğazına ceviz kaçan küçük kızı polisler hastaneye yetiştirdi
24.12.2020
A+
A-

Olay, geçtiğimiz Pazar günü saat 19’da Baklan ilçe merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre MHP Baklan İlçe Başkanı Mustafa Aydoğan’ın 8 yaşındaki kızının boğazına ailesi ile birlikte ceviz yerken ceviz tanesi kaçtı. Aydoğan, kızını hemen Baklan Aile Hekimliğine götürdü. Burada ilk muayenesi yapılan küçük kız Çivril Devlet Hastanesine sevk edildi. Öksürük ve hırıltının başladığı küçük kız, acil olarak sevk edilirken aile ambulansı beklemeden kendilerine ait kamyonetle yola çıktı.

YOLDA DURDURULDULAR

Araç Çivril’e doğru seyir halinde iken denetim yapan trafik polisi ekipleri, kamyoneti durdurdu. Ekipler, doktor sevkini görünce aileye dörtlüleri yakarak yola devam etmelerini söyledi. Bir süre bu şekilde yola devam eden aileyi aynı polisler bu kez Kıralan Bölge Trafik Amirliği önünde bir kez daha durdurdu.

KIZI HASTANEYE YETİŞTİRDİLER

Ailenin aracının yavaş gittiğini fark eden ekipler, küçük kızı ve aileyi araca alarak Çivril Devlet Hastanesine yetiştirdi. Burada muayenesi yapılan küçük kızın, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Baba Mustafa Aydoğan, “İlk önce kızmışlardı sokağa çıkma yasağında yola çıktık diye ama sonra sevk kağıdını görünce yola devam etmemizi söylediler. Aracımız en fazla 90 ile gidiyordu. Ekipler 3 kilometre sonra yeniden durdurdu. Bu kez bizi araca alıp hastaneye götürdüler. Hızlı bir şekilde hastaneye yetiştirdiler. Kızımın sağlık durumu çok iyi. Allah razı olsun onlardan” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.