enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,7682
EURO
35,0901
ALTIN
2.459,44
BIST
10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
37°C
Denizli
37°C
Açık
Pazartesi Parçalı Bulutlu
38°C
Salı Hafif Yağmurlu
39°C
Çarşamba Az Bulutlu
38°C
Perşembe Az Bulutlu
38°C

1. Yenilenebilir Enerji Şenliği Bozkurt’ta Gerçekleşti

1. Yenilenebilir Enerji Şenliği Bozkurt’ta Gerçekleşti
27.08.2018
A+
A-

Bozkurt Belediyesi’nin “Güneş Bozkurt’tan doğar” sloganıyla 24-26 Ağustos 2018 tarihleri arasında düzenlediği “1. Yenilenebilir Enerji Şenliği” gerçekleştirildi. Türkiye’de ilki gerçekleştirilen festivalde unutulmaz anlar yaşandı.

Bozkurt Belediyesi, “Güneş Bozkurt’tan doğar” sloganıyla 24-26 Ağustos 2018 tarihleri arasında, yenilenebilir enerji firmalarının ve temsilcilerinin katılımıyla düzenlediği “1. Yenilenebilir Enerji Şenliği”ni gerçekleştirdi.  Denizli Bozkurt Belediyesi tarafından düzenlenen şenlikte, yenilenebilir enerji firmaları ve temsilcileri standları ile yer aldı.

FESTİVALE SÜNNET ŞÖLENİ COŞKUSU

Şenliğin ilk gününde çocuklara yer verildi. Bozkurt’ta Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen sünnet şöleni, festival ile birleştirerek festivale artı bir hava kattı.

Konserlerle Devam etti

Programa konser alanında devam edildi. 20.30’da başlayan program, sunucu Doğukan Alsay’ın eşliğinde sünnet çocukları ve aileleri ile çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Bunun yanı sıra yerel sanatçı Tayfun Tunç, sahne alarak çocuklarımıza hitaben eğlendirilmeye devam edildi.

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, sahneye davet edilerek sanatçı Tayfun Tunç’a katılımlarından dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti. Tayfun Tunç2un ardından 22.30 da Deniz Toprak ilçede sevenlerim ile bir araya geldi. . Halkın eğlencesine şarkılarıyla coşku katan sanatçı ilk gün de ilçede keyifli zaman geçirilmesini sağladı.

Başkan Çelik,  ‘’Düzenlediğimiz festival kapsamında ilk günü çocuklara ayırdık. Çocuklarımız için ne yapsak azdır. İlk günümüzde bizleri yalnız bırakmayan halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bayrama şenlik coşkusunu katarak birlik ve beraberliğimizi artırmak istedik. Şimdiye kadar belediyemizce yaptığımız tüm etkinliklerde her zaman yanımda olduğunuz için hepinize müteşekkirim Festivalimiz devam edecektir. Güneş Bozkurt’tan doğar dedik. Enerjimiz bol olsun” dedi.

Finali Büyüledi

24-26 Ağustos’ta gerçekleşen festivalin son gününde etkinlikler dolu dolu geçti. Festivalin final gününde  “Güneş Bozkurt’tan doğar” sloganıyla Yenilebilir Enerji Şenliği Paneli gerçekleştirildi. Panele Bozkurt Kaymakamı Barbaros Akbulak, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, GÜNDER Başkanı Faruk Telemcioğlu, PAÜ Öğretim Üyesi ve Makine Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Başkanı Prof. Dr. Harun Kemal Öztürk, CW Enerji’den Cemil Erkan Nazlı, CW Genel Müdürü Volkan Yılmaz, ODTÜ MD Enerji Komisyonu Başkanı Dr. Huzur Keskin, CW Enerji’denEmrah Karayel, EKZ Enerji’den Serdar Ekiz konuşmacı olarak katıldı. Derya Uluğ’un muhteşem sahnesi ve Doğukan Alsay Show’un finaliyle sona erdi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.