enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
31°C
Denizli
31°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Açık
34°C
Salı Parçalı Bulutlu
33°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C

Atatürk Sevdalısı Bir Kent’te Görev Yapmak Benim için Onurdur

Atatürk Sevdalısı Bir Kent’te Görev Yapmak Benim için Onurdur
28.12.2017
A+
A-

Denizli Büyükşehir olmadan önce İl Genel Meclisi Üyeliği yapan, büyükşehir olduktan sonra da Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi olarak Denizli’ye hizmet etmiş ünlü avukat Bekir Çapar Bozkurt Noteri olarak göreve başladı.

Bozkurt noteri Bekir Çapar

Bozkurt’un sakin ve güzel bir kent olduğunu dile getiren Bekir Çapar, “Bozkurt noteri olarak Atatürk sevdalısı bir kentte görev yapmak benim için bir onurdur” dedi.

Bozkurt’un güzel insanların memleketi olduğunu ifade eden Çapar, “Bozkurt Belediye Başkanı Sayın Birsen Çelik hanımefendi de Bozkurt’un çehresini değiştirmekte. Atatürk devrimlerine bağlı, vizyonu geniş ve sürekli halkı için çalışan bir kadın belediye başkanı ile de aynı kentte görev yapmaktan memnunum” dedi.

Bundan böyle Bozkurtlulara hukuken güvenli evrak düzenleme  işlerinde yardımcı olacağını dile getiren Çapar, “tüm bilgi birikimim ile Bozkurt halkının yanındayım. Onlara hizmet etmek benim için bir mutluluk kaynağıdır” dedi.

[box type=”info” ]

Bekir Çapar Kimdir?

10.06.1965 Çal İlçesi, Üçkuyu köyünde doğdu. İlköğrenimini köy il okulunda tamamladı. Orta öğretimini Bekilli’de tamamlayan Çapar, lise eğtimini Denizli Endütri Meslek Lisesinde bitirdi.

1986-1987 öğretim yılında Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Denizli Barosuna kayıtlı avukatlık stajını tamamlayarak avukatlık hayatına başladı.

Değişik kurumlarda ve en son T.C. Pamukkale Ünversitesi Rektörlüğü Hukuk Müşavirliği görevini yürütmekte iken istifa ederek 2001 yılında serbest avukatlıiğa başladı.  2009 yılında Cumhuriyet Halk Partisinden İl Genel Meclisi Üyesi oldu. 2014 yılında Denizli Büyükşehir olduktan sınra Bekilli Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulundu.

17.10.2017 tarihinde serbest avukatlık hayatına ve siyasi görevlerine son vererek Bozkurt İlçe Noterliğine başladı ve halen bu görevi yürütmekte.

[/box]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.