enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4396
EURO
34,7447
ALTIN
2.440,06
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Hafif Yağmurlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Eczacı Başkan Çelik’ten, 11 Mayıs’ta iş başı yapacak berber ve kuaförlere destek

Eczacı Başkan Çelik’ten, 11 Mayıs’ta iş başı yapacak berber ve kuaförlere destek
05.05.2020
A+
A-

Koronavirüs mücadelesinde ilk normalleşme kararlarının açıklanmasının ardından bulaşı riskinden dolayı ilk kapatılan iş yerlerinden berberler ve kuaförler yeniden iş başı yapacak. 11 Mayıs’ta dükkanlarını açacak esnaflar için Bozkurt Belediyesi dezenfekte desteği verecek.

DEZENFEKTE VE HİJYEN PAKETLERİ

Dükkanlarını açacak olan tüm esnafların iş yerlerini ücretsiz bir şekilde dezenfekte edecek olan Bozkurt Belediyesi, aynı zamanda esnafların daha sağlıklı bir ortamda işlerini devam ettirebilmeleri için yine onlar için hazırladığı hijyen paketlerini esnaflara ileteciğini duyurdu.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, “Zorlu bir süreç ten geçerek, 11 Mayıs’tan itibaren kapılarını açabilecek olan berber ve kuaför esnaflarımız! İlçemizin sağlığı ve refahı adına size desteğimizi sürdürmeye devam ediyoruz. (0258) 831 5010 nolu telefondan bizi aradığınızda önce iş yerinizi dezenfekte edecek ve ardından sizin için hazırladığımız temizlik ve hijyen paketlerinizi (hizmetlerimiz ücretsizdir) size ulaştıracağız. Allah bereketli kazançlar nasip eylesin.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.