enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
32°C
Denizli
32°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Açık
33°C
Salı Az Bulutlu
34°C
Çarşamba Açık
30°C
Perşembe Açık
27°C

Buldanlılar Öğrencilere Destek için İstanbul’da Koşacak!

‘Eğitimle Hayat değişir’ mottosu ile üniversite öğrencilerini destekleyen Buldan Eğitim ve Dayanışma Vakfı, 11 Kasım Vodafone 40. İstanbul maratonuna “Kızımız Okuyacak” projesi ile katılacak.

Buldanlılar Öğrencilere Destek için İstanbul’da Koşacak!
28.09.2018
A+
A-

Buldan Eğitim ve Dayanışma Vakfı, Gönüllülerle birlikte 200 üniversite öğrencisi için gerekli kaynağı sağlamak amacıyla 11 Kasım Vodafone 40. İstanbul maratonuna “Kızımız Okuyacak” projesi ile katılıyor. 2015 yılında kurulan ve 2016 yılında bu yana üniversite öğrencilerini desteklemeye başlayan vakıf, öğrencilere sağladığı destekleri vakıf destekçilerinin yanı sıra Adım Adım Platformu’nun katıldığı ‘Yardımseverlik Koşuları’ndan sağlıyor.

DENİZLİLİLER DİKKAT 30 EYLÜL SON GÜN!

2018-2019 öğretim yılı için 30 kız, 5 erkek üniversite öğrencisini destekleyen vakıf, bu öğrenciler için gerekli kaynağı 11 Kasım’da İstanbul’da düzenlenecek olan Vodafone 40. İstanbul Maratonunla gönülleri ile birlikte sağlamaya çalışacak. Kendileri ile birlikte bu amaca İstanbul’da maratonda koşarak destek vermek isteyen gönülleri kayıt tarihi konusunda hatırlatma yaptı.  ‘Bizler, siz dostlarımızı bu maratona,  www.maraton.istanbul adresinden kaydolmaya davet ediyoruz’ diyen vakıf, maratonda koşmak için son kayıt tarihinin 30 Eylül olduğunun altını çizdi.

Adım Adım Platformu içinde faaliyet gösteren tüm Sivil Toplum Kuruluşları şeffaflık ilkesi gereği mali tablolarını yayımlamak zorunda olduğundan Buldan Eğitim ve Yardım Vakfı ile katıldığınız etkinlerde yaptığınız desteğin nereye gittiğini öğrenebiliyorsunuz.

 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.