enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2176
EURO
34,7047
ALTIN
2.442,64
BIST
10.244,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
21°C
Denizli
21°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Açık
25°C

Büyükşehir ekipleri yeni yılda da nöbette olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların rahat, güven ve huzur içinde yeni yıla girmeleri için nöbetçi ekipler oluşturdu.

Büyükşehir ekipleri yeni yılda da nöbette olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesinin nöbetçi ekipleri her yıl olduğu gibi bu yılbaşında da görevleri başında olacak. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi 31 Aralık’tan başlayarak vatandaşların rahat, huzur ve güven içerisinde yeni yıla girmeleri için tüm önlemlerini aldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü, Zabıta Dairesi Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Ulaşım Dairesi Başkanlığı ve ilgili tüm ekipler yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluğa karşı nöbetçi ekiplerini hazırda bekletecek. Vatandaşların her türlü problemi için “Alo 153” telefon hattı ile “112 İtfaiye”, “188 Cenaze” ve Büyükşehir DESKİ’nin “185 Çağrı Merkezi” yeni yıl tatili boyunca hizmet verecek.

Büyükşehir tüm önlemleri aldı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, hemşehrilerinin rahat ve huzur içinde yeni yıl tatillerini geçirebilmeleri için tüm önlemleri aldıklarını söyledi. Belediyecilik hizmetlerinin bu süreçte de aksamadan süreceğini belirten Başkan Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesinin nöbetçi ekiplerine teşekkür ederek tüm hemşehrilerine sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir yıl diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.