enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6067
EURO
34,7737
ALTIN
2.490,71
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Büyükşehir’le Ramazan etkinlikleri dolu dolu geçiyor

Denizli Büyükşehir Belediyesinin her güne özel düzenlediği ramazan etkinlikleri kapsamında Türk Müziğinin usta ve sevilen ismi Fatih Erkoç Denizlililerle buluştu. Binlerce vatandaşın katıldığı konserde usta sanatçı Fatih Erkoç Denizlililere unutulmaz bir akşam yaşattı. Etkinlikler kapsamında bu akşam tasavvuf musikisinin sevilen ismi usta sanatçı Ahmet Özhan sahne alacak.

Büyükşehir’le Ramazan etkinlikleri dolu dolu geçiyor
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayına özel hazırladığı programlar tüm hızıyla devam ederken, dün akşam Türk Müziğinin usta ve sevilen ismi Fatih Erkoç Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde Denizlililerle buluştu. Programa Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serhat Akbulut, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konser öncesi, ramazan ayına özel Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde palyaçolar çocuklara özel boyama yaparken, ateşbaz gösterileri ve uzun boyu ile dikkat çeken tahta bacaklı animatör Denizlililerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Fatih Erkoç’tan eşsiz bir müzik ziyafeti

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde sahne alan usta sanatçı Fatih Erkoç programa katılanlara unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. Gecede Türk müziğinin efsane ismi Fatih Erkoç en güzel parçalarını Denizlililer için söylerken, vatandaşlar da sanatçının tüm şarkılarına hep bir ağızdan coşku içerisinde eşlik etti. Konsere katılanların unutulmaz bir gece yaşadığı programın sonunda Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serhat Akbulut, sevilen sanatçı Fatih Erkoç’a teşekkür ederek, Denizli’nin simgesi horoz figürlü bir kaide verdi.

Bu akşam Ahmet Özhan sahne alacak

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7’den 70’e herkese hitap eden ramazan etkinlikleri hafta sonunda ünlüleri ağırlamaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde bu akşam saat 21.30’da da tasavvuf musikisinin usta ismi Ahmet Özhan sahne alacak. Saat 20.30’dan itibaren eski ramazanları aratmayan dolu dolu programların olduğu Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı programlarına tüm Denizlililerin davetli olduğu belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.