enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Çal-Baklan-Bekilli yöresinin güzelliklerini keşfettiler

Denizli’nin en güzel bölgelerinden biri olan Çal-Baklan-Bekilli yöresinin güzellikleri keşfedildi. İki derneğin düzenlediği organizasyonda katılımcılar çok sayıda tarihi ve doğal güzellikle buluştu.

Çal-Baklan-Bekilli yöresinin güzelliklerini keşfettiler
A+
A-

Çal Sanayici ve İş İnsanları Derneği, Çal Yöneresi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin organizasyonu ile Çal-Baklan-Bekilli yöresine gezi düzenlendi. Araştırmacı yazar ve gezgin Ümit Şıracı ve Doç. Dr. İbrahim Balık rehberliğinde yaklaşık 60 kişilik kafile unutulmaz bir gün yaşadı.

https://youtu.be/rjMWfXu321I


Gezide Boğaziçi Cami, Baklan Hüsamettin Gazi Türbesi, Değirmenderesi tarihi un değirmenci, Kayı Pazarı, Sülelr Ahmet İzzet Efendi Mezarı ve evi, Bekilli taş resimleri, Çakırlar Cem Evi ve taş evler, Apollon Lermenos Tapığı, Bağ yolu kuzubağ tesileri, Hançalar Deresi gezildi. Katılımcılar hem yöreyi tanıdı hem güzellikleri yakından gördü.

Gezinin tüm ayrıntılarını videodan izleyebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.