enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2755
EURO
34,6822
ALTIN
2.399,71
BIST
10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
24°C
Denizli
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
24°C

Çal Belediye Başkanı Akcan’dan Çal’a Doğalgaz müjdesi!

DENİZLİ kent merkezine 64 kilometre uzaklıkta bulunan Çal ilçe merkezi doğalgaz için geri sayıma başladı. Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Bu yıl içinde kazma vurulacak ve her sokak, cadde kazılarak doğalgaz tesisatı döşenecek” dedi.

Çal Belediye Başkanı Akcan’dan Çal’a Doğalgaz müjdesi!
01.04.2022
A+
A-

Doğalgaz dağıtım firması Enerya Gaz Dağıtım A.Ş Denizli İl Müdürü Zekeriya Kurşunluoğlu ile firmanın Etüt Proje ve Yapı Müdürü Candaş Ali Yıldırım, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Akcan, yapılan görüşme sonucunda 2022 yılı içerisinde Çal ilçe merkezine kazma vurulup, doğalgaz şebekesinin döşenmesi için çalışmalara başlanacağı müjdesini verdi.

Başkan Akcan, ilçe merkezinde her sokak ve caddenin kazılıp şebekenin döşeneceğini, 3 ile 5 yıl içinde tüm çalışmaların tamamlanmasının planlandığını söyleyerek, “Çal’ın doğalgaz hayali gerçek olacak. Firma, bu yıl içinde kazmayı vurup çalışmalara başlıyor. Uzun zamandır Çal’a doğalgaz gelmesi için çabalıyoruz. Milletvekillerimiz başta olmak üzere emeği geçen herkese desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.