enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4644
EURO
34,8405
ALTIN
2.446,22
BIST
9.911,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Çal’da 10 Kasım’da hayat durdu

Denizli’nin Çal ilçesinde Atatürk’ün ebediyete intikalinin 83. yıldönümü dolayısıyla anma programı düzenlendi.

Çal’da 10 Kasım’da hayat durdu
10.11.2021
A+
A-

Kent meydanı tören alanında anıta çelenk sunuldu, saat 09.05’de Çal’da nefesler tutuldu.hayat durdu ve iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı okundu. Daha Sonra Çal Anadolu Lisesinin hazırladığı program, Çal Belediyesi Kültür Sarayı konferans salonunda gerçekleşti.

Programda Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından sinevizyon gösterisi ve şiirler okundu. Lise öğrencilerinin ise oratorya gösterisi ise dikkatlerden kaçmadı. Öğrencilerin “Yiğidim Aslanım” müziğini seslendirmesi büyük beğeni aldı. Programa ise Çal Kaymakamı Ertuğrul Aslan, Çal Belediye başkanı Fethi Akcan, ilçe Emniyet Amiri Raşit Çetinkaya, Jandarma Komutanı Adem Tağan, Milli Eğitim Müdürü Hakan Karakaya, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve öğrenciler katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.