enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
31°C
Denizli
31°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
33°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
33°C
Salı Az Bulutlu
34°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
30°C

Çal Belediyesi, LGS’ye girecek 220 öğrenciyi sevindirdi

Çal Belediyesi, LGS’ye girecek 220 öğrenciyi sevindirdi
18.06.2020
A+
A-

Çal Belediyesi ekipleri, 34 mahallede yaşayan ve bu yıl liseye geçiş sınavına girecek olan öğrencilere bisikletlerini evlerinde teslim etti. 220 bisikletin 60’ı ise, Şehit Ramazan Uz İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde düzenlenen törenle dağıtıldı. Buradaki törene Belediye Başkanı Fethi Akcan, Başkan Yardımcısı Adnan Tatar, Milli Eğitim İlçe Müdürü Yasin Temel, öğrenciler ve veliler katıldı.

Bisiklet dağıtım töreninde sosyal mesafeye dikkat edildi. Her birinde maske olan öğrenciler, isimleri okunduktan sonra  bisikletlerin olduğu yere giderek bisikletini kendisi aldı.  Başkan Akcan, “Allah çocuklarımıza zihin açıklığı versin. Geçen yıl LGS’de Çal önemli bir başarı elde etti. Denizli birincisi evlatlarımız çıktı. Bu yıl daha büyük başarı bekliyoruz. Bugüne kadar çocuklarımıza büyük emek veren öğretmenlerine ve ailelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.