enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2717
EURO
34,9810
ALTIN
2.460,84
BIST
10.179,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
32°C
Cuma Parçalı Bulutlu
32°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Açık
33°C

Çal’da Kurtarma Operasyonu

Çal’da Kurtarma Operasyonu
27.04.2018
A+
A-

Çal ilçesinin Yeşilyurt Mahallesi’nin Dürnük mevkisinde Devlet Su İşleri’ne ait sulama göletine düşen 6 köpek ile 2 kaplumbağa, Belediye Başkanı Fethi Akcan’a gelen bir telefon sonucu kurtarıldı.

Etrafı tel örgü ile çevrili olmasına rağmen, hayvanların su içmek için toprağı kazarak içine girdiği sulama göletinin kenarları naylon örtü ile çevrili olduğundan, içine giren hayvanlar suya düşüyor. Gölette köpekleri gören bir vatandaş, Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı arayarak durumu bildirdi.

‘Farklı Bir Önlem Alınmalı’

Akcan’ın talimatı üzerine belediye ekipleri gölete gitti. Merdiven kurup, 6 köpeği kurtardılar. Bu arada, gölete girip çıkamayan 2 kaplumbağa da kurtarılarak doğaya bırakıldı. Çal Belediyesi ekipleri, “Sık sık evcil ve yaban hayvanları gölete düşüyor çıkamıyor. Devlet Su İşleri tel örgü dışında farklı bir önlem almalıdır. Zamanında yetişemesek hayvanlar telef olacakmış” dediler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.