enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5580
EURO
34,9582
ALTIN
2.440,16
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Üzerine yıldırım düşen dana telef oldu

Üzerine yıldırım düşen dana telef oldu
20.10.2020
A+
A-

Denizli’de sağanak yağış etkisini sürdürüyor. Bu yağışlardan en çok etkilenen ilçelerin başında da Çal ilçesi yer alıyor. Gök gürültü sağanak yağış ve arkasından gelen ceviz büyüklüğündeki dolu yağışı özellikle çiftçi ve hayvancılık ile uğraşan vatandaşları olumsuz yönde etkiledi. Ceviz büyüklüğündeki dolu yağışı ekili arazilerde hasara yol açarken, araçlar ve güneş enerji sistemleri de hasar gördü. Bunun yanı sıra gök gürültülü sağanak yağış esnasında yıldırım düşmesi sonucu, İsmailler Mahallesinde bir dana telef oldu. Cengiz Aytekin isimli vatandaşa ait olan dana, tam başına düşen yıldırım sonucu olduğu yerde öldü.

Dananın telef olduğunu yağmur yağışı etkisini azaldığında besihanesine gittiğinde gören Cengiz Aytekin, büyük üzüntü yaşadı. Yaklaşık 17 canlı hayvanın bulunduğu besihane de sadece bir hayvanın telef olması ise tek teselli oldu. Dananın yağmur esnasında dolaşmak için dışarıya çıktığı an yıldırımın düştüğü ve telef olduğu belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.