enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
31°C
Denizli
31°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Açık
33°C
Salı Parçalı Bulutlu
34°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C

Vali Karahan’dan yanan okula, kanyona destek, hastaneye doktor istendi

Vali Karahan’dan yanan okula, kanyona destek, hastaneye doktor istendi
09.06.2020
A+
A-

Vali Hasan Karahan ilk önce Kaymakam Selin Sarı’yı, ardından da Başkan Fethi Akcan’ı makamlarında ziyaret etti. Karahan ve beraberindekiler sırasıyla Çal Belediyesi’nin Maske Dikim Atölyesi, Çal Devlet Hastanesi ve Huzurevi’ni ziyaret ettiler.

Vali Karahan, korona salgını ile mücadelede başarılı bir sınav veren Çal’ı kutladı, “Gerek belediyemiz gerek kaymakamlık koordinesinde Çal’da çok başarılı bir çalışma uygulandı. Çal Belediyesi, maske dikim atölyesi açıp günde 1000’nin üzerinde maske dikiyor. Dezenfektan çalışmaları kusursuz. Kaymakamlıkta devletin yapması gereken her şeyi yaptı. Çal’ı kutluyorum” dedi.

BAŞKAN KANYONA DESTEK İSTEDİ

Çal Pazarı’nın birinci etabını yıkıp inşaatı bitirmek üzere olduklarını, Selcen ve Hançalar’da Pazar yeri yapımının başladığını söyleyen Başkan Fethi Akcan, “Çal’ı turizme kazandıracak olan Kısık Kanyonu’nda çalışmalarımız devam ediyor. Belediye kendi olanaklarıyla buraya yürüyüş yolu yapıyor. Devletimizin desteğine ihtiyacımız var. Yakın zamanda Selcen’de butik otel ve yüzme havuzu yapacağız. Temel atma için gün saymaya başladık. Ödenekler, projeler tamamlandı. Kanyon ile butik otel Çal’ın turizme açılan penceresi olacak” diye konuştu.

GAZİ OKULU BİZİM NAMUSUNUZ

Kaymakam Selin Sarı ise, yanan tarihi Gazi İlkokulu’nun Çal’ın namus meselesi olduğunu kaydederek, okulun bir an önce restorasyon edilmesi gerektiğini kaydetti. Sarı, “Ayrıca Çal Devlet Hastanesi’nin uzman hekim sorunu var. Çal’a doktor atanmasını istiyoruz” dedi.

Vali Karahan, taleplerin yerine getirilmesi için çaba sarf edeceğini vurguladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.