enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3853
EURO
34,5751
ALTIN
2.382,73
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C

Çal’da en iyi üzüm yetiştirenlere Cumhuriyet altını verilecek!

Denizli’nin Çal ilçesinde 9-10-11 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan Bağbozumu ve Kültür ve Sanat Festivali kapsamında 4 kategoride “En iyi üzüm” yarışması düzenlenecek. Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Bölgemizde kaliteli üzüm üretimini teşvik etmek amacıyla düzenlediğimiz yarışma tüm üreticilerimize açıktır. Üzümüne güvenen yarışmaya katılsın” dedi.

Çal’da en iyi üzüm yetiştirenlere Cumhuriyet altını verilecek!
01.09.2022
A+
A-

“En iyi üzüm” yarışmasına katılmak isteyen üreticiler, 5 Eylül Pazartesi günü mesai bitimine kadar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne müracat edecek. Yarışma çekirdeksiz ve Çal Garası yaş ve kuru üzümleri olmak üzere 4 katagoride yapılacak. Hakem heyeti, yaş üzüm yarışmasında bağlarda da inceleme yapacak. Yarışmada birinciliği elde edecek olanlara Cumhuriyet altını verilecek. İkinciye yarım, üçüncüye ise çeyrek altın verilecek. Ayrıca, dereceye girenlere çeşitli sürpriz hediyelerde verilecek.

Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Üzüm Çal için stratejik bir ürün. Bölgemizde daha kaliteli üzüm üretimini teşvik etmek amacıyla bu yarışmayı düzenledik. Başvurular 5 Eylül akşamı bitecek. Sonuçlar ise, 9-10-11 Eylül’deki festivalimizde açıklanacak ve yarışmada dereceye giren üzümler sergilenecek. Yarışma bütün üreticilerimize açıktır. Üzümüne güvenen bu yarışmaya katılsın” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.