enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2827
EURO
34,9231
ALTIN
2.447,62
BIST
10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Açık
32°C
Cumartesi Açık
32°C
Pazar Açık
32°C

Çameli 8. Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivali dolu dolu geçecek

Çameli 8. Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivali öncesinde Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan vatandaşlara davette bulundu. Çok sayıda etkinliğin gerçekleşeceği festival programının detayları haberimizde.

Çameli 8. Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivali dolu dolu geçecek
22.08.2022
A+
A-



Çameli 8. Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivali 24-25-26 ve 27 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek. Festivalin ardından ise 28 Ağustos’ta başlayıp 3 Eylül’e kadar Uluslararası Çameli Yamaç Paraşütü Dünya Kupası Eleme Şampiyonası gerçekleştirilecek. Büyük organizasyon öncesi Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın açıklaması gerçekleştirdi.

O SES ÇAMELİ

Başkan Arslan, basın toplantısındaki açıklamasında festival programını paylaştı. Arslan; “Festivalimizin ilk gününde 18 yürüyüşümüz ve kortejimiz olacak. Akşam üzeri Çameli’nin yetiştirdiği ender şahsiyetlerden Hayati İnanç söyleşisi gerçekleşecek. İkinci günde Çameli Taş Konaklar içinde yöresel yemek yarışması yapılacak. Gençlerimizi müziğe özendirmek için O Ses Çameli yarışmamızı gerçekleştireceğiz. Yine akşam programında Hayri Dev ile saz çalmış Durmuş Yıldırım sahne alacak. Yerel sanatçılarımızdan Yılmaz Seçkin, Tugay Atay yöresel müzikleri seslendirecekler. Müzik öğretmenlerimiz sahne alacaklar.

EN GÜZEL YARIŞMALARI

Festivalimizin tarım ve kültür ayağı da mevcut. 26 Ağustos Cuma günü en güzel domates, en güzel buzağı yarışmalarını yapacağız. Coğrafi işaretini alacağımız cevizimiz ve coğrafi işaretli fasulyemizi tanıtacağız. Akşamında TRT sanatçılarından Şevket Kızılırmak sahne alacak. Muhammet Koç ve Zeki Akyol masık gösterisi sergileyecekler. Kolpa konserimizle gençlerimizi eğlendireceğiz.

FESTİVALİN ARDINDAN, PARAŞÜT HEYECANI YAŞANACAK

27 Ağustos Cumartesi günü bisiklet ve yürüyüş etkinliklerimiz olacak. Akşamında ödül törenlerimiz ve Elif Buse Doğan konseri ile finalimizi yapacağız. 28 Ağustos’ta başlayıp 3 Eylül’e kadar Uluslararası Çameli Yamaç Paraşütü Dünya Kupası Eleme Şampiyonası gerçekleştirilecek. 17 ülkeden 80 pilot katılacak.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.