enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4017
EURO
34,7549
ALTIN
2.432,80
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C

AK Parti Çameli’de İstişare Toplantısı

Çameli Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Cengiz Arslan, Kadın kolları ve Gençlik Kolları teşkilatı, Cumhur ittifakı Belediye Meclis üyeleri, Mahalle Başkanları ile birlikte haftalık değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Çameli’de İstişare Toplantısı
10.03.2019
A+
A-

Toplantıda seçim sahalarında vatandaşlardan gelen istek ve talepler değerlendirildi. Gelecek haftanın programı yapıldı. Toplantıda konuşan Başkan Arslan ”Çamelimizin gelecek hedeflerini inşa etmek için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

SKM’nin her gün gece yarılarına kadar açık olduğunu olduğunu ifade eden Arslan “Teşkilatımızın her kademesinden bir araya getirerek oluşturduğumuz SKM’de tüm çalışmala r profesyonel ve titiz bir şekilde sürdürülüyor. Burada hazırladığımız programlarda Kadın Kollarımız. Gençlik ve Parti Teşkilatımızın nereye hangi saatte kimle gitmesi gerektiğine kadar bir çok hususu göz önünde bulundurarak planlama yapıyoruz. SKM Ilçe Başkanımız Cevdet Sunay Çeler ile her gün bizimle birlikte olarak tüm koordinasyonun gerçekleşmesini sağlıyor. Mesaimizin büyük bir bölümünü sahada secim calismalarinda harcıyoz. Geriye kalan bölümde de aktif olarak Skm bürosunda toplantılara katılıyoruz” dedi.

DAVA RUHU VURGUSU

Seçim süreçlerinde özveri gösterilerek yapılan çalışmaların ‘dava ruhu’ taşıdığına vurgu yapan Arslan “AK Parti sevdalısı herkes SKM’lerde gönüllü olarak görev alır. Çünkü bizim amacımız milletimize hizmet, davamızın lideri Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan bağlılığımızdır. AK Parti kadroları kendisini hem başkan seçmek, hem de güçlü bir meclis ile çalışmasını sağlamak adına gereken özveri ve dirayeti göstermeye devam edecek. Bizim tek beklentimiz milletimizin güven ve istikrar içerisinde temsili ve hizmetin aksamadan devam etmesidir. Onun için ‘Yaparsa AK Parti Yapar’ diyoruz” 31 Mart Akşamı 80 oy oranı alıp Cumhurbaşkanımıza hediye edeceğiz dedi

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.