enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5535
EURO
34,9719
ALTIN
2.448,51
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Açık
26°C

Çameli’de Taşeron İşçilerine Kadro Sınavları Yapıldı

Çameli’de Taşeron İşçilerine Kadro Sınavları Yapıldı
14.03.2018
A+
A-

Çameli Belediyesi bünyesinde çalışan taşeron işçilerin kadro sınavları yapıldı.

696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile taşeron işçiler hakkında yapılan düzenleme kapsamında Çameli Belediyesinin çeşitli birimlerinde taşeron şirket bünyesinde çalışan kişiler için yapılan kadroya geçiş sınavı 14 Mart 2018 Çarşamba günü Çameli,de gerçekleştirildi.

Çameli Belediyesi Konferans Salonunda yapılan ve 52 kişinin girmeye hak kazandığı kadroya geçiş sınavı 52 aday ile gerçekleştirildi. Lise –Ortaokul Yüksekokul düzeyinde 25 sorulu yazılı sınav sorusu soruldu.

52 Kişi Katıldı

Belediye Fen İşleri ve Temizlik İşlerinde çalışan Taşeron işçiler ise Çameli Belediyesi Şantiye Binasında uygulamalı sınav yapıldı.52 kişinin katıldığı yazılı ve uygulamalı sınavda işçilerin heyecanlı oldukları görüldü.Sınav Sonuclarının komisyon tarafından değerlendirilmesinin ardından en kısa süre içerisinde açıklanacağı ,sonuçlara itiraz etmek isteyen personelin kurulacak olan sınav itiraz komisyonuna başvurulabileceği belirtildi.

”Mağduriyetleri Giderilmiş Olacak”

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Yazılı Uygulamalı sınavdan geçecek olan işçilerimiz belediye bünyesinde bulunan işçi ve memur kardeşlerimizle aynı sorumluluğu taşıyacaklar. Bundan sonraki süreçte de bugüne kadar olduğu gibi işçilerimizden sorumluluk, gayret ve çalışma azmi bekliyoruz. İşçi kardeşlerimiz kendilerine verilen fırsatı en iyi şekilde değerlendireceklerdir. Özverili bir şekilde çalışmalarına devam edeceklerine inanıyor ve başarılar diliyorum” Arslan “Devletimizden ve büyüklerimizden Allah razı olsun, taşeron işçilerin yıllardır süren mağduriyetleri böylece giderilmiş oldu. Belediyemiz ve personelimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Sınav Sonuçları Belediyenin resmi web sayfası www.cameli.bel.tr adresinden 1 hafta içinde yayınlanacaktır

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.