enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3775
EURO
34,7618
ALTIN
2.436,00
BIST
9.983,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Az Bulutlu
21°C

Çameli’de Yarışmalar Son Sürat Devam Ediyor

Çameli’de Yarışmalar Son Sürat Devam Ediyor
15.09.2017
A+
A-

Çameli’de, bu yıl 7.’si düzenlenen Çameli Kültür Tarım Alabalık ve Domates Festivali kapsamında, Paşa Deresinde Elle Balık Tutma Yarışması düzenlendi.

Renkli Görüntülerin yaşandığı yarışmada yaklaşık 11 kişi kıyasıya mücadele verdi. Sportif balıkçılığı ve Çameli Alabalığını tanıtmak , yarışma kültürü anlayışını geliştirmek amacıyla düzenlenen yarışmada yarışmacılar farklı balık tutma yöntemleri ile yarışmayı izleyenleri şaşırttılar.

Hem zamana karşı, hem birbirleriyle yarıştılar

Yarışmanın startının verilmesiyle 11 kişi havuzda çıplak elleriyle balıkları yakalayabilmek için zamana karşı birbirleriyle yarıştı . Bazıları köşelerde balıkları yakalamaya çalışırken, bazıları da gördüğü balıkları yakalamak için üzerine atladı. Yarışma sonunda 1. olan Murat Altan 2. olan Zeki Öztürk, 3’üncü ise Yiğit Sönmez oldu. Yarışmacıların ödülleri akşam Ödül Töreninde verilecek.

Çameli İlçesi Belediye Başkanı Cengiz Arslan, elle balık tutma yarışmasını ilçenin başta olmak üzere balığının lezzetinin tanıtımı için düzenlediklerini söyledi. Başkan Arslan, Denizli’deki 118 balık üretim çiftliğinin 106’sının Çameli’de bulunduğunu belirterek, “Çiftliklerde yıllık 2 bin ila 3 bin ton arasında alabalık üretiliyor. Bizde Çameli’de üretilen alabalığa dikkat çekmek için elle balık tutma yarışması düzenledik. Alabalığımızın lezzetini ve az olan yağ oranı bakımıyla tanıtmak için bu tür etkinlikler yapıyoruz. Yarışmada dereceye girenlere tuttukları balıkları ikram edeceğiz” dedi.

En İyi Domates Kimin?

7.’si düzenlenen Çameli Kültür Tarım Alabalık ve Domates festival kapsamında düzenlenen en iyi domates yetiştiriciliği yarışmasında dereceye girenler belli oldu..

Çameli Belediyesi Önünde domates yetiştiricileri sahipleri tarafından sergilenen domatesler jüri tarafından 1.2.3. en iyi domatesler belli oldu.

Çameli Kaymakamı Onur Özaydın,Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ,Ziraat Odası Başkanı Hamit Tuncer ve Domates yetiştiricileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Jürinin oylama sonucunda yarışmanın birincisi Gülfer Akhan, ikincisi Cengiz Yılmaz, üçüncüsü Hamit Tuncer oldu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.